Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er fyldt med grøntsager og fokus på en masse smag. Så hvis du mangler inspiration til et par kødfrie dage eller en hel uge, så se med her.
Madplanen byder i denne uge på hjemmelavet grøntsagssuppe, mellemøstlig bygotto med salatost og indisk curry. Tirsdag og torsdag er restedage.
Vegetarisk madplan uge 9
Madplanen rækker til 3-4 personer, alt efter hvor meget I spiser til aftensmad. Du kan sagtens springe nogle dage over – men indkøbslisten er lavet ud fra følgende menu:
Onsdag:Bygotto med tomat og fetaost. Mellemøstlig bygotto fyldt med smag. Husk at lave dobbeltportion, så der også er mad til torsdag. Kan serveres med pasta eller brød til.
400 g blomkål 200 g champignon 10 stk. løg 18 fed hvidløg 1 klump frisk ingefær 800 g sød kartoffel 4 stk. rød peberfrugt 500 g gulerødder Frisk timian 6 stængler bladselleri 1 stk. citron
Kølevarer
2,5 dl creme fraiche (18%) 100 g smør 1 dl piskefløde 200 g salatost eller fetaost 25 g gær 1,5 dl græsk yoghurt
Frostvarer
Kolonial
Olivenolie 50 g mandler Sukker Grøntsagsbouillon Ris til 4 personer Naanbrød Lys eddike eller æblecidereddike 400 ml kokosmælk 2 dåser kikærter Soyasauce Flutes til suppe 360 g perlebyg 8 dl passata (eller 2 dåser hakkede tomater) 2 dåser hakkede tomater 400 g kogte kikærter (gerne fra dåse) 400 g hvedemel