Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er fyldt med grøntsager og fokus på en masse smag. Så hvis du mangler inspiration til et par kødfrie dage eller en hel uge, så se med her.
Vegetarisk madplan uge 48
Madplanen rækker til 3-4 personer, alt efter hvor meget I spiser til aftensmad. Du kan sagtens springe nogle dage over – men indkøbslisten er lavet ud fra følgende menu.
God fornøjelse!
Mandag: Kikærtegryde med kartofler og kokosmælk. Serveres med brune ris til. Lav dobbeltportion, så der er mad til tirsdag (og måske en lille rest til fryseren).
Tirsdag: Rester fra mandag.
Onsdag: Blomkålsfrikadeller serveret med kikærtesalat med halloumi.
Torsdag: Blomkålstoast. Brødene er lavet med blomkål. Fyldet med dit yndlingsfyld – fx ost, peberfrugt, avocado og pesto. Serveres med rester fra salaten onsdag eller forskelligt gnavegrønt.
Fredag: Min bedste grøntsagslasagne med hjemmelavet bechamelsauce.
Lørdag: Hjemmelavet pizza (ikke på indkøbslisten).
Indkøbsliste
Grøntsager | 700 g blomkål 9 fed hvidløg 4 stk. løg 1 bakke bredbladet persille 1 stk. granatæble 1 håndfuld frisk mynte 60 g frisk spinat 1 rød peberfrugt 1 gul peberfrugt 1 grøn peberfrugt 9 stk. store tomater 1 stk. rødløg 1 stk. citron 1 rød chili 2 stk. bagekartofler 2 stk. squash 3 stk. gulerødder Fyld til toast (fx peberfrugt, avocado, rødløg) (Ekstra gnavegrønt til toast) |
Kølevarer | 6 stk. æg 200 g revet ost (fx mozzarella) 1 pakke halloumiost Ost til toast 50 g smør 3 dl hvedemel |
Frostvarer | |
Kolonial | Rasp Olie til stegning 200 g bulgur 3 dåser kikærter (eller udblød dem selv) Honning 4 dåser hakkede tomater 2 dåser kokosmælk 200 g røde linser Brune ris til kikærtegryden Hvedemel 100 g havregryn Pesto til toast 1 spsk. tomatpuré Grøntsagsbouillonterning 1 pakke fuldkornslasagneplader Krydderier: Salt Peber Chili Spidskommen Paprika Karry Koriander Kardemomme Oregano Timian Røget paprika Muskatnød |