Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er helt vegetarisk og har fokus på en masse smag. Så hvis du mangler inspiration til et par kødfrie dage eller en hel uge, så se med her.
I denne uge har jeg valgt nogle ægte efterårs-favoritter. På madplanen er der tomatsauce, indisk dahl med græskar, hjemmelavede naanbrød, græskarfrikadeller, ovnbagte kartofler og vegetariske ‘boller’ i tomatsauce med frisk pasta.
Vegetarisk madplan uge 38
Madplanen rækker til 3-4 personer, alt efter hvor meget I spiser til aftensmad. Du kan sagtens springe nogle dage over – men indkøbslisten er lavet ud fra følgende menu:
Mandag: Tomatsuppe med fløde – serveres med suppehorn i. Husk at lave dobbeltportion af suppen. Køb gerne nogle gode flutes og server til.
4 løg 2 porre 12 fed hvidløg 800 g hokkaidogræskar Rød chili Frisk ingefær 1 kg kartofler Frisk rosmarin Frisk timian Bredbladet persille
Kølevarer
7 dl piskefløde 3 æg Salatost ( 50 g) 2,5 dl græsk yoghurt 1 spsk. ketchup 25 g gær 50 g smør 50 g parmesanost (eller en anden hård ost) 2 pakker frisk pasta
Frostvarer
Kolonial
Suppehorn eller en anden slags pasta til suppe Evt. flutes til suppe Olie til stegning 200 g røde linser 6 dåser hakkede tomater 1 stor dåse kokosmælk Ris til 4 personer Saltede peanuts 400 g hvedemel 1 dåse kidneybønner 1,5 dl havregryn 50 g soltørrede tomater i olie 70 g tomatpuré Æblecidereddike eller alm. lys eddike
Krydderier: Oregano, tørret Paprika Grøntsagsbouillon Salt og peber Rosmarin, tørret Koriander, tørret Spidskommen Garam masala Chili, tørret Timian, tørret