Vegetarisk madplan uge 36

af Stinna

Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er fyldt med grøntsager og fokus på en masse smag. Så hvis du mangler inspiration til et par kødfrie dage eller en hel uge, så se med her.

I denne uge har jeg valgt nogle ægte efterårs-favoritter. Nemlig vegetarisk quinoagryde, minestronesuppe, indisk dahl med græskar og så min egen favorit – græsk gyros med fladbrød og tzatziki. Den sidstnævnte har næsten lige været med på madplanen, men fortjener at komme med igen.

Vegetarisk madplan uge 36

Madplanen rækker til 3-4 personer, alt efter hvor meget I spiser til aftensmad. Du kan sagtens springe nogle dage over – men indkøbslisten er lavet ud fra følgende menu:

God fornøjelse!

Indkøbsliste:

Grøntsager7 løg16 fed hvidløg
2 stk. porre
800 g kartofler
200 g persillerod
250 g gulerødder 
Frisk basilikum
Frisk Oregano
Frisk timian
50 g frisk ingefær
500 g hokkaidogræskar
Frisk rød chili
2 stk. forårsløg
Friske koriander (kan undlades)
1 stk. squash
200 g østershatte eller andre svampe
1 stk. rødløg 
1 bakke tomater
3 stk. agurk
1 pakke hjertesalat
Kølevarer2 dl piskefløde
25 g gær
5 dl græsk yoghurt 
Frostvarer1 pose pommes frites 


Kolonial
3 dåser tomatpuré
200 g quinoa
Olivenolie til stegning 
evt. flute til quinoagryden og minestronesuppen
4 dåser hakkede tomater 
150 g suppehorn
200 g røde linser
Grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk (stor)
Ris til 4 personer 
Saltede peanuts
Evt. Naanbrød til dahl
Sukker eller rørsukker
Mørk balsamico
Soyasauce 
460 g hvedemel

Krydderier:
Spidskommen
Kanel
Rød karrypasta
Salt 
Peber
Koriander, stødt
Oregano
Timian
Chili, tørret 
Nelliker, stødt 

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.