Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er fyldt med grøntsager og fokus på en masse smag. Så hvis du mangler inspiration til et par kødfrie dage eller en hel uge, så se med her.
I denne uge har jeg valgt nogle ægte efterårs-favoritter. Nemlig vegetarisk quinoagryde, minestronesuppe, indisk dahl med græskar og så min egen favorit – græsk gyros med fladbrød og tzatziki. Den sidstnævnte har næsten lige været med på madplanen, men fortjener at komme med igen.
Vegetarisk madplan uge 36
Madplanen rækker til 3-4 personer, alt efter hvor meget I spiser til aftensmad. Du kan sagtens springe nogle dage over – men indkøbslisten er lavet ud fra følgende menu:
7 løg16 fed hvidløg 2 stk. porre 800 g kartofler 200 g persillerod 250 g gulerødder Frisk basilikum Frisk Oregano Frisk timian 50 g frisk ingefær 500 g hokkaidogræskar Frisk rød chili 2 stk. forårsløg Friske koriander (kan undlades) 1 stk. squash 200 g østershatte eller andre svampe 1 stk. rødløg 1 bakke tomater 3 stk. agurk 1 pakke hjertesalat
Kølevarer
2 dl piskefløde 25 g gær 5 dl græsk yoghurt
Frostvarer
1 pose pommes frites
Kolonial
3 dåser tomatpuré 200 g quinoa Olivenolie til stegning evt. flute til quinoagryden og minestronesuppen 4 dåser hakkede tomater 150 g suppehorn 200 g røde linser Grøntsagsbouillon 1 dåse kokosmælk (stor) Ris til 4 personer Saltede peanuts Evt. Naanbrød til dahl Sukker eller rørsukker Mørk balsamico Soyasauce 460 g hvedemel