Vegetarisk madplan uge 15

af Stinna

Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er fyldt med grøntsager og fokus på en masse smag. Så hvis du mangler inspiration til et par kødfrie dage eller en hel uge, så se med her.

Vegetarisk madplan uge 15

Vegetarisk madplan uge 15

Madplanen rækker til 3-4 personer, alt efter hvor meget I spiser til aftensmad. Du kan sagtens springe nogle dage over – men indkøbslisten er lavet ud fra følgende menu. Hvis du ønsker flere proteiner, kan du altid tilsætte ristede kikærter eller lignende som tilbehør.

God fornøjelse!

Indkøbsliste:

Grøntsager4 stk. rødløg
7 stk. løg
8 fed hvidløg
1 stk. porre
1 pose frisk grønkål (eller spinat)
150 g grønne vindruer
100 g friske blåbær
1 pakke bredbladet persille
1 stk. avocado
1 stk. citron
500 g søde kartofler
1 pose frisk spinat
Blomkål (cirka 300 g)
200 g gulerod
2 stk. æble
1 stk. banan
1 stk. forårsløg
Frisk koriander
Evt. frisk mango
Kølevarer1 dl creme fraiche (10%)
4 stk. æg
200 g hytteost
200 g fetaost i tern (eller salatost)
20 g smør
6 dl piskefløde
FrostvarerIngen
Kolonial2 dl hvedemel
1 dl fuldkornshvedemel
Olivenolie
Balsamico (mørk)
Honning
Æblecidereddike
Tørret rød chili 
1 lille dåse tomatpuré
2 dåse3 kokosmælk (stor)
3 dåser kikærter
400 g kogte kikærter (fx fra dåse)
Brune ris til 4 personer 
Hvide ris til 4 personer
1 pose tortillapandekager
4 dåser hakkede tomater
Grøntsagsbouillonterning 
Suppehorn
Flutes til 2 dage 
Soyasauce
Kokosmel
Salte peanuts
Evt rosiner

Krydderier:
Salt
Peber
Tørret timian
Karry
Gurkemeje
Garam masala (Indisk blandingskrydderi)
Paprika
Oregano
Spidskommen
Karrypasta
Koriander

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy