Vegetarisk madplan uge 10

af Stinna

Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er helt vegetarisk og har fokus på en masse smag. Så hvis du mangler inspiration til et par kødfrie dage eller en hel uge, så se med her.

I denne uge har jeg forsøgt at vælge retter, som jeg synes passer perfekt til sæsonen. Derfor byder madplanen på krydret linsesuppe, halloumifritter med broccolisalat, vegetarisk lasagnette og indisk butter chicken med græskar. Jeg håber at I kan bruge madplanen.

Vegetarisk madplan uge 10

Madplanen rækker til 3-4 personer, alt efter hvor meget I spiser til aftensmad. Du kan sagtens springe nogle dage over – men indkøbslisten er lavet ud fra følgende menu:

God fornøjelse!

Indkøbsliste:

Grøntsager5 løg
12 fed hvidløg
1 stk. blomkål 
200 g sød kartoffel
1 stk. rødløg
1 stk. Broccoli 
2 stk. forårsløg
1 håndfuld frisk mynte 
600 g græskar (butternutsquash eller hokkaido)
2 klumper frisk ingefær 
1 stk. citron
Friske koriander (kan undlades)
350 g kartoffel
1 lille bakke friske tomater
Persille til topping til suppe (kan undlades)
Kølevarer6 dl sødmælk 
150 g smør
100 g revet mozzarellaost 
200 g halloumi (kaldes også grillost)
4 stk. æg
5 dl creme fraiche 
25 g gær
1,5 dl græsk yoghurt 
KolonialOlivenolie
5 dåser hakkede tomater
70 g tomatpuré 
350 g røde linser
Lys eddike
Grøntsagsbouillonterning 
200 g pasta (gerne sløjfer fx) (gerne flere – til onsdag)
Sukker
500 g hvedemel
100 g ukogt bulgur
1 stk. æblecidereddike 
Sennep
25 g pinjekerner 
1 dåse kikærter 
2 dåser kokosmælk (stor)
Ris til 4 personer

Krydderier:
Oregano
Spidskommen
Røget paprika
Timian, tørret 
Salt og peber
Muskatnød
Kardemomme
Koriander, stødt 
Kanel
Nelliker, stødt 
Cayennepeber
Karry
Gurkemeje
Nigellafrø til topping til suppe (kan undlades)

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.