Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er helt vegetarisk og har fokus på en masse smag. Så hvis du mangler inspiration til et par kødfrie dage eller en hel uge, så se med her.
I denne uge har jeg forsøgt at vælge retter, som jeg synes passer perfekt til sæsonen. Derfor byder madplanen på krydret linsesuppe, halloumifritter med broccolisalat, vegetarisk lasagnette og indisk butter chicken med græskar. Jeg håber at I kan bruge madplanen.
Vegetarisk madplan uge 10
Madplanen rækker til 3-4 personer, alt efter hvor meget I spiser til aftensmad. Du kan sagtens springe nogle dage over – men indkøbslisten er lavet ud fra følgende menu:
5 løg 12 fed hvidløg 1 stk. blomkål 200 g sød kartoffel 1 stk. rødløg 1 stk. Broccoli 2 stk. forårsløg 1 håndfuld frisk mynte 600 g græskar (butternutsquash eller hokkaido) 2 klumper frisk ingefær 1 stk. citron Friske koriander (kan undlades) 350 g kartoffel 1 lille bakke friske tomater Persille til topping til suppe (kan undlades)
Kølevarer
6 dl sødmælk 150 g smør 100 g revet mozzarellaost 200 g halloumi (kaldes også grillost) 4 stk. æg 5 dl creme fraiche 25 g gær 1,5 dl græsk yoghurt
Kolonial
Olivenolie 5 dåser hakkede tomater 70 g tomatpuré 350 g røde linser Lys eddike Grøntsagsbouillonterning 200 g pasta (gerne sløjfer fx) (gerne flere – til onsdag) Sukker 500 g hvedemel 100 g ukogt bulgur 1 stk. æblecidereddike Sennep 25 g pinjekerner 1 dåse kikærter 2 dåser kokosmælk (stor) Ris til 4 personer
Krydderier: Oregano Spidskommen Røget paprika Timian, tørret Salt og peber Muskatnød Kardemomme Koriander, stødt Kanel Nelliker, stødt Cayennepeber Karry Gurkemeje Nigellafrø til topping til suppe (kan undlades)