Vegetar madplan uge 46

af Stinna

Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er fyldt med grøntsager og fokus på en masse smag. Så hvis du mangler inspiration til et par kødfrie dage eller en hel uge, så se med her.

I denne uge har jeg forsøgt at blande forskellige opskrifter – så madplanen indeholder både græskarsuppe, min bedste wokret, onepot pasta med svampe og timian, hjemmebagt focaccia og lækker citronpasta med grøntsager.

Vegetarisk madplan uge 46

Madplanen rækker til 3-4 personer, alt efter hvor meget I spiser til aftensmad. Du kan sagtens springe nogle dage over – men indkøbslisten er lavet ud fra følgende menu:

God fornøjelse!

Indkøbsliste:

Grøntsager2 stk. citron
2 stk. løg
11 fed hvidløg
1 stk. broccoli
200 g frisk spinat
2 forårsløg
1 pakke frisk ingefær
4 stk. gulerødder
1 stk. rød peberfrugt
1/2 stk. spidskål
1 lille pose friske sukkerærter 
1 stk. lime
Frisk koriander (kan undlades i wok)
2 stk. hokkaidogræskar
3 stk. rødløg
1 stk. rød chili
2 stk. tomater
Frisk rosmarin 
200 g svampe, fx champignon
Frisk timian
10 stk. cherrytomat
Kølevarer175 g neutral flødeost
2 dl sødmælk
1 dl piskefløde
50 g parmesanost (evt mere til topping på pasta)
20 g gær
Frostvarer200 g frosne edmamebønner (uden bælg)

KolonialOlie til stegning
500 g tørret pasta
400 g spaghetti
Rød karrypasta
3 dåser kokosmælk (400 ml)
1 lille dåse kokosmælk 
1 håndfuld saltede cashewnødder 
Ris 
3 dåser hakkede (eller flåede) tomater
1 pose røde linser
1,5 dl olivenolie
500 g hvedemel (tipo 00)
200 g alm. hvedemel
Grøntsagsbouillonterning 
1 dåse sorte bønner
Mørk balsamico


Krydderier:
Salt & peber
Tørret koriander 
Tørret chili
Røget paprika 

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.