1,2K
Julevafler med marcipan og skønne julekrydderier. Disse lækre vafler er bagt med marcipan, kanel, kardemomme og appelsin. De smager helt fantastisk og kan spises både som morgenmad i december eller som en kage.
Opskrift på julevafler med marcipan
Elsker du også marcipan og jul? Så vil jeg anbefale dig at prøve disse lækre julevafler. De er sprøde og lækre – og serveres gerne med letpisket flødeskum, chokolade og sirup – eller prøv med din egen julesirup.
Julevafler
Antal: 10 stk.
Ingredienser
- 3 stk. æg
- 200 g sukker
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- 1 stk. appelsin, skallen heraf
- 100 g smeltet smør
- 250 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 3 dl sødmælk
- 100 g marcipan, groftrevet
Servering
- Flødeskum
- Marcipanæg
- Sirup
- Mørk chokolade, grofthakket
Sådan gør du
- Start med at piske æg, sukker og vanilijesukker sammen. Jeg brugte min håndmixer.
- Tilføj de øvrige ingredienser og pisk det hurtigt sammen.
- Bag vaflerne i et vaffeljern til de er gyldne. De bliver helt sprøde, når de er kølet af.
- Server julevaflerne med sirup, letpisket flødeskum og chokolade. Velbekomme!
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.