Varm kakao med dadler er den lækreste kop varme kakao, som virkelig imponerede mine gæster herhjemme. Den er fyldig i smagen og utrolig nem at lave.
Opskrift på varm kakao med dadler
Herhjemme elsker vi varm kakao og laver det virkelig ofte. Men en dag ønskede jeg at skære lidt ned for det (hvide) tilsatte sukker og fik den idé, at jeg ville udskifte sukker med dadler. Derfor kom jeg dadler, kakao og mælk i min blender – og varmede det derefter op som normalt. Resultatet var helt fantastisk og jeg tror ikke, at jeg laver varm kakao på den almindelige måde længere. For denne kakao blev fyldig og lidt tyk – og mine gæster var helt sikre på, at jeg havde brugt god, mørk chokolade i mælken.
Varm kakao med dadler
Ingredienser
- 3 spsk. kakao
- 6 dl mælk
- 100 g dadler
Sådan gør du
- Kom dadler (uden sten) i kogende vand. Lad det stå i cirka 10 minutter. Hæld vandet fra.
- Kom kakao, mælk og dadler i en blender. Blend det godt sammen.
- Kom det i en gryde og varm det op. Serveres med det samme (og gerne med flødeskum på).
Du er også meget velkommen til at kigge forbi på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.