Majsvafler – madvafler lavet af majsmel. Istedet for pandekager lavet af majsmel, forsøgte jeg forleden at lave madvafler for første gang. Grunden til dette var, at jeg på denne måde ikke skal vende pandekagerne og derfor nemmere at lave fyldet imens (afsløret – jeg brænder ofte pandekager på, fordi jeg glemmer dem).
Majsvafler
Disse vafler er derfor ikke dessertvafler, men istedet er de lavet af majsmel og er perfekte til en portion lækker fyld. Jeg spiser oftest mine med varmt fyld, som dette fyld med soltørrede tomater, hytteost og spinat. Men denne gang kom jeg en lækker salat i og spiste dem med hytteost til. Til min kæreste stegte jeg hakket øko-oksekød, stegt i spidskommen.
Jeg er selv ret imponeret over disse vafler og de skal helt sikkert på bordet igen snarest. De fungerer rigtig fint med fyld og så skal man ikke hele tiden stå og vende pandekager.
Majsvafler
Ingredienser
- 3 stk. æg
- 4 spsk. majsmel
- 1,5 dl mælk
- salt og peber
- olie til stegning
Sådan gør du
- Pisk æg, majsmel, mælk, salt og peber sammen.
- Når det er en homogen blanding, så er det klar til at komme i vaffeljernet.
- Jeg kom lidt olie i mit vaffeljern til den første vaffel. Det var ikke nødvendigt ved de næste.
- Kom dit yndlingsfyld i - fx. kikærtefyld.
Noter
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.
2 Kommentarer
Der ser super lækkert ud! Mon man kan lave en vegansk udgave? Mælken er nem at erstatte, men hvad med æg? :-)
Tak skal du have :) Jeg har endnu ikke forsøgt med en vegansk udgave, så det ved jeg desværre ikke.