Majsvafler

af Stinna

Majsvafler

Majsvafler – madvafler lavet af majsmel. Istedet for pandekager lavet af majsmel, forsøgte jeg forleden at lave madvafler for første gang. Grunden til dette var, at jeg på denne måde ikke skal vende pandekagerne og derfor nemmere at lave fyldet imens (afsløret – jeg brænder ofte pandekager på, fordi jeg glemmer dem).

Majsvafler

Disse vafler er derfor ikke dessertvafler, men istedet er de lavet af majsmel og er perfekte til en portion lækker fyld. Jeg spiser oftest mine med varmt fyld, som dette fyld med soltørrede tomater, hytteost og spinat. Men denne gang kom jeg en lækker salat i og spiste dem med hytteost til. Til min kæreste stegte jeg hakket øko-oksekød, stegt i spidskommen.

Jeg er selv ret imponeret over disse vafler og de skal helt sikkert på bordet igen snarest.  De fungerer rigtig fint med fyld og så skal man ikke hele tiden stå og vende pandekager.

Majsvafler

Vafler lavet med majsmel. Gode til bønnefyld.
Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Ret: Aftensmad, Bagværk
Køkken: Vegetarisk
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 3 stk. æg
  • 4 spsk. majsmel
  • 1,5 dl mælk
  • salt og peber
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Pisk æg, majsmel, mælk, salt og peber sammen.
  • Når det er en homogen blanding, så er det klar til at komme i vaffeljernet.
  • Jeg kom lidt olie i mit vaffeljern til den første vaffel. Det var ikke nødvendigt ved de næste.
  • Kom dit yndlingsfyld i - fx. kikærtefyld.

Noter

Du kan også lave majsvaflerne dagen i forvejen og blot varme dem dagen efter. Men de er bedst nylavede.

Majsvafler Majsvafler

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

3 Kommentarer

3 Kommentarer

Madvafler lavet af majsmel - glutenfri vafler til aftensmaden 6. august 2017 - 22:10

[…] Læs mere → […]

Reply
Helena 9. juli 2018 - 10:29

Der ser super lækkert ud! Mon man kan lave en vegansk udgave? Mælken er nem at erstatte, men hvad med æg? :-)

Reply
Stinna 9. juli 2018 - 18:36

Tak skal du have :) Jeg har endnu ikke forsøgt med en vegansk udgave, så det ved jeg desværre ikke.

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy