Spidskålstoast

af Stinna

Spidskålstoast er en lækker toast, lavet på et grøntsagsbrød med spidskål. Det er et velsmagende og godt alternativ til dig, som gerne vil have flere grøntsager.

Spidskålstoast

Opskrift på spidskålstoast

Som I måske har bemærket, så elsker jeg at snige grøntsager ind i alverdens opskrifter. Derfor er det heller ikke nyt, at jeg bager grøntsagsbrød til toast. Tidligere har jeg delt en udgave med blomkål og en med broccoli – som begge smager virkelig godt. Men jeg tror faktisk, at min nye favorit er denne med spidskål. Brødene er ganske nemme at lave og består blot af spidskål, æg, ost, lidt mel og krydderier. Det er nemt og hurtigt at lave. Brødene bliver ikke sprøde, men de smager godt og kan sagtens fungere som en grøntsagstoast.

Spidskålstoast

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid20 minutter
Ret: Bagværk, frokost
Køkken: Vegetarisk
Antal: 4 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 500 g spidskål
  • 50 g vesterhavsost
  • 4 stk. æg
  • 50 g hvedemel
  • 1/2 tsk. salt
  • peber

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
  • Riv spidskål på den grove side af et rivejern. Kom det i en skål.
  • Kom de øvrige ingredienser i skålen og rør det godt rundt.
  • Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Det kommer ikke helt ud til kanten, men smør det i en tyndt lag.
  • Bages i ovnen i cirka 20-25 minutter. Hold øje med det, der er forskel på ovne.
  • Lad det køle af og skær det i 8 stykker – så du har til 4 stk. toast.
Spidskålstoast

Følg også meget gerne med på min instagramprofil lige her.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.