Panini med stegte kartofler, pesto, ost og rosmasin. Denne vegetariske panini smager helt fantastisk og er nem at lave.
Opskrift på vegetarisk panini med stegte kartofler
Herhjemme er vi helt vilde med panini – i næsten alle afskygninger. Men fælles for vores opskrifter på panini er, at de skal være fyldt med smag. Så selvom det er en virkelig nem slags aftensmad, skal den stadig være lækker og smage virkelig godt.
I denne opskrift på panini er brødet smurt med flødeost og grøn pesto. Derefter er paninien fyldt med stegte kartofler, rosmarin og Vesterhavsost. Du kan naturligvis bage dit paninibrød selv – eller du kan købe noget lækkert sandwichbrød.
Hvis du endnu ikke ejer en paninimaskine (reklamelink), kan jeg kun anbefale dig at anskaffe dig en. Sådan en maskine er nemlig genial til de dage, hvor aftensmaden gerne må være utrolig nem.
Panini med stegte kartofler
Ingredienser
Panini
- 4 stk. sandwichbrød
- Flødeost med hvidløgssmag
- Grøn pesto
- Vesterhavsost
- Frisk rosmarin
Stegte kartofler
- 5 stk. kartofler
- 2 spsk. olie
- 1 tsk. tørret rosmarin
- Groft salt
Sådan gør du
Stegte kartofler
- Start med at skrælle kartoflerne og skær dem i helt tynde skiver.
- Kom dem i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå i 5 minutter.
- Hæld vandet fra og kom olie på en stegepande.
- Kom kartoflerne på stegepanden og drys med rosmarin og groft salt.
- Steg kartoflerne til de er gyldne og møre.
Panini
- Skær brødene over.
- Smør den ene del med flødeost og den anden med grøn pesto.
- Kom nogle skiver stegt kartoffel i, sammen med et par tynde skiver Vesterhavsost.
- Drys med lidt frisk rosmarin.
- Bages i en paninimaskine til de er sprøde og osten er smeltet.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.