Hytteost fladbrød

af Stinna

Hytteost fladbrød er det nemmeste proteinrige fladbrød lavet af kun få ingredienser. Nemlig hytteost, æg, salt og lidt revet ost.

Opskrift på hytteost fladbrød

Måske har du set disse hytteost fladbrød (eller hytteost brød) rundt omkring allerede. De er ganske populære på mange madsider og herunder får du min udgave. Jeg har tilføjet lidt revet ost til den simple opskrift og det gør bestemt ikke hytteostbrødet dårligere. Opskriften er helt uden mel og konsistensen minder derfor en smule mere om en tynd omelet, end om et brød.

Opskriften herunder rækker til brød til 2 wraps, som set på billedet.

Hytteost fladbrød

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid20 minutter
Ret: frokost
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 2 stk. æg
  • 200 g hytteost
  • 1 drys salt
  • 50 g revet mozzarella

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
  • Kom alle ingredienser i en blender og blend det godt sammen, så det bliver en helt tynd dej.
  • Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Dejen skal ikke smøres helt ud til kanten, men blot smøres ud i en rektangel.
  • Bages i 15-20 minutter til den er gylden.
  • Lad den køle af og skæres derefter på midten, så du får 2 fladbrød.
  • Fyld dem med ønsket fyld og rul brødet sammen. Velbekomme.

Opskrifter med hytteost

Vil du prøve andre proteinrige opskrifter med hytteost? Så kan jeg også anbefale proteinboller med hytteost eller hytteostpandekager.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.