Blomkålssalat med edamamebønner og dild-dressing

af Stinna

Blomkålssalat-1

Hvis du mangler en salat til weekendens grill, så kan jeg anbefale dig at prøve denne blomkålssalat. Salaten indeholder udover blomkål også edamamebønner, dild og tomater. En let og lækker salat, som vil egne sig perfekt som tilbehør til grill eller som en let sommerlig frokost.


 

 BLOMKÅLSSALAT MED EDAMEBØNNER (2 PERSONER) 

Salaten

½ blomkål

2 dl frosne edamebønner

8 små tomater

2 håndfulde feldsalat (eller spinat)

Dressing

1 dl cremefraise

1 fed hvidløg

1 håndfuld frisk dild

salt

peber

olie til stegning af bønner

  1. Kom edamebønner i en skål. Hæld kogende vand over og lad dem stå i 2 minutter.
  2. Hæld vandet fra.
  3. Kom lidt olie på panden. Steg edamebønnerne til de er gyldne. Drys med salt.
  4. Hak dild og hvidløg fint. Kom det i cremefraise og smag til med salt og peber.
  5. Til sidst skal salaten laves. Skær blomkål og tomaterne i små stykker. Skyl salaten.
  6. Salat, dressing og bønnerne blandes godt sammen.
  7. Server med brød eller avocado. Velbekomme!

Blomkålssalat-2-2

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy