Ærtevafler

af Stinna

Ærtevafler er lækre madvafler, som er tilsat ærter og persille. De er perfekte som en lille snack, men kan også spises i stedet for sandwichbrød eller som brød i toast.

Opskrift på ærtevafler

Elsker du også vafler? Så vil jeg anbefale disse vafler med ærter i. De er lavet med frosne ærter, æg, havregryn, lidt mel, æg og persille. Herhjemme spises de som en slags brød, som vi topper med flødeost, pesto og avocado.

Ærtevafler

Ret: frokost
Køkken: Vegetarisk
Antal: 6 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 2 dl frosne ærter
  • 3 stk. æg
  • 1,5 dl havregryn
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 stk. lille løg
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  • Start med at komme ærterne i en skål. Overhæld dem med kogende vand og lad dem stå i 5 minutter. Hæld vandet fra.
  • Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor. Blend det hele sammen, til en nogenlunde ensartet konsistens.
  • Steges i et vaffeljern. Kom eventuelt lidt olie på vaffelpladerne, hvis der ofte sidder vafler fast i dit vaffeljern.

Følg også gerne med på min instagramprofil, hvor jeg hver dag deler opskrifter af min hverdagsmad. Skriv også gerne en kommentar herunder, hvis du får afprøvet min opskrift. 

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.