3,2K


Dalgona med chokolade er en skøn udgave af den populære iskaffe Dalgona, som er toppet med den lækreste tykke kaffeskum. I denne opskrift kombineres den lækre iskaffe med hjemmelavet chokoladesauce.

Dalgona iskaffe med chokolade
Herunder får I opskriften på den lækre iskaffe. Iskaffen er serveret med hjemmelavet chokoladesauce. Men du kan også sagtens bruge en købt chokoladesauce, hvis det skal gå ekstra stærkt.
Dalgona iskaffe med chokolade
Servings: 2 glas
Ingredienser
Chokoladesauce
- 50 g mørk chokolade
- 5-6 spsk. piskefløde
Dalgona iskaffe
- 4 spsk. instant kaffe
- 4 spsk. sukker
- 4 spsk. kogende vand
- 3 dl mælk
- isterninger
Sådan gør du
Chokoladesauce
- Varmes op i en gryde til chokoladen er smeltet.
- Kommes i en sprøjtepose (eller frysepose). Klip hul i posen og fordel chokoladesaucen på siderne af glassene.
- Kom resten af chokoladesaucen i bunden af glasset.
Kaffeskum
- Ingredienserne piskes sammen i 3-4 minutter med en håndmixer, til det er lyst og tykt.
Servering
- Kom isterninger i glassene. Hæld 1-1,5 dl mælk i hvert glas.
- Fordel kaffeskum deri.
- Nydes med det samme – velbekomme!

Følg også gerne med på instagram, hvor jeg deler flere madbilleder.