Dalgona med chokolade

af Stinna

Dalgona med chokolade er en skøn udgave af den populære iskaffe Dalgona, som er toppet med den lækreste tykke kaffeskum. I denne opskrift kombineres den lækre iskaffe med hjemmelavet chokoladesauce.

Dalgona iskaffe med chokolade

Herunder får I opskriften på den lækre iskaffe. Iskaffen er serveret med hjemmelavet chokoladesauce. Men du kan også sagtens bruge en købt chokoladesauce, hvis det skal gå ekstra stærkt.

Dalgona iskaffe med chokolade

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid5 minutter
Ret: Drikke
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 glas
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

Chokoladesauce

  • 50 g mørk chokolade
  • 5-6 spsk. piskefløde

Dalgona iskaffe

  • 4 spsk. instant kaffe
  • 4 spsk. sukker
  • 4 spsk. kogende vand
  • 3 dl mælk
  • isterninger

Sådan gør du

Chokoladesauce

  • Varmes op i en gryde til chokoladen er smeltet.
  • Kommes i en sprøjtepose (eller frysepose). Klip hul i posen og fordel chokoladesaucen på siderne af glassene.
  • Kom resten af chokoladesaucen i bunden af glasset.

Kaffeskum

  • Ingredienserne piskes sammen i 3-4 minutter med en håndmixer, til det er lyst og tykt.

Servering

  • Kom isterninger i glassene. Hæld 1-1,5 dl mælk i hvert glas.
  • Fordel kaffeskum deri.
  • Nydes med det samme – velbekomme!

Følg også gerne med på instagram, hvor jeg deler flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.