Peberfrugtkompot

af Stinna

Peberfrugtkompot med røde peberfrugter, løg, hvidløg, honning og balsamico. Peberfrugtkompot kan bruges på samme måde som løgkompot og herhjemme bruger vi det især i sandwiches og panini.

Peberfrugtkompot

Peberfrugtkompot

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid10 minutter
Ret: Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 glas
Forfatter: Stinna
5 fra 1 stemme

Ingredienser

  • 3 stk. løg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 2 spsk. tomatpure
  • 1 spsk. lys balsamico eller eddike
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2-3 spsk. vand
  • 1 tsk. honning
  • Peber
  • salt

Sådan gør du

  • Start med at skære løg og peberfrugt i tynde skiver.
  • Kom olie på en pande og steg løg og peberfrugt i et par minutter. De skal ikke blive brune, men blot blive bløde.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser. Skru ned til middelvarme og lad det simre i 15-20 minutter – husk at røre i det undervejs.
  • Kom peberfrugtkompotten i et lufttæt glas og opbevar det på køl.
Peberfrugtkompot
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.