1,6K


Peberfrugtkompot med røde peberfrugter, løg, hvidløg, honning og balsamico. Peberfrugtkompot kan bruges på samme måde som løgkompot og herhjemme bruger vi det især i sandwiches og panini.

Peberfrugtkompot
Antal: 1 glas
Ingredienser
- 3 stk. løg
- 2 spsk. olivenolie
- 1 stk. rød peberfrugt
- 2 spsk. tomatpure
- 1 spsk. lys balsamico eller eddike
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 2-3 spsk. vand
- 1 tsk. honning
- Peber
- salt
Sådan gør du
- Start med at skære løg og peberfrugt i tynde skiver.
- Kom olie på en pande og steg løg og peberfrugt i et par minutter. De skal ikke blive brune, men blot blive bløde.
- Tilsæt de øvrige ingredienser. Skru ned til middelvarme og lad det simre i 15-20 minutter – husk at røre i det undervejs.
- Kom peberfrugtkompotten i et lufttæt glas og opbevar det på køl.
