Græsk dilddressing med hvidløg, frisk dild og citronskal. Skøn og virkelig nem dressing, som passer perfekt til sommerens salater og grillaftener.
Opskrift på græsk dilddressing
Denne skønne dressing er inspireret af det græske køkken og passer derfor perfekt som tilbehør til græske retter. Den smager af sommer og herhjemme spises den gerne til græsk kartoffelsalat. Dressingen skal blot røres sammen og kan sagtens laves nogle timer før den skal spises – det bliver den faktisk kun bedre af.
Græsk dildressing
Ingredienser
- 2 dl græsk yoghurt (gerne 10%)
- 1 håndfuld frisk dild, finthakket
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 tsk. citronskal, fintrevet
- salt og peber
- 1 spsk. olivenolie
Sådan gør du
- Rør græsk yoghurt, dild, hvidløg, citronskal, salt og peber sammen. Smag til med salt.
- Hæld olivenolie over dressingen. Velbekomme.
Tilbehør til dildressing
Denne dressing passer som tilbehør til mange forskellige salater. Men hvis du vil holde et græsk tema, så prøv at servere den sammen med Græske vegetarfrikadeller, Græske fladbrød og Græske kartofler med krydderier.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.