2,2K
Fetadip med valnødder, bredbladet persille og bagte peberfrugter. Skøn dip som passer perfekt som tilbehør til falafler eller som tilbehør til sommerens grillmad.
Opskrift på fetadip
Denne opskrift på fetadip med valnødder er inspireret af min opskrift på haydari, som også er en fetadip med bagte peberfrugter. I denne dip har jeg tilsat valnødder, som giver en skøn konsistens og smag til dippen. Dippen er nem at lave og kan sagtens laves dagen før servering. Opskriften rækker til én portion (den på billedet).
Fetadip med valnødder
Antal: 1 skål
Ingredienser
- 2 stk. røde peberfrugter
- 250 g salatost
- 50 g valnødder
- 2 fed hvidløg
- 1 drys chili
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. citronsaft
Pynt
- 1 håndfuld grofthakkede valnødder
- bredbladet persille
- 1 spsk. olivenolie
Sådan gør du
- Først skal peberfrugterne bages. Halvver peberfrugterne over og fjern kernerne. Kom dem på en bageplade og placer dem med skindsiden opad.
- Peberfrugterne bages ved 200 grader, til de har fået mørke pletter (omkring 20 minutter i min ovn).
- Lad herefter peberfrugterne køle helt af. Når peberfrugterne er kølet af, fjernes skindet og peberfrugterne kommes i blenderen sammen med de andre ingredienser.
- Blend fetadippen til den har ønsket konsistens. Pynt med grofthakkede valnødder, bredbladet persille og en smule olivenolie. Velbekomme.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.
2 Kommentarer
Virkelige lækre opskrifter. Nu skal jeg igang igen
Mange mange tak :-)