Cookie dough dip er en skøn og nem dip, som er perfekt som en eftermiddagssnack. Den består af kikærter, dadler, peanutbutter og chokolade. Det lyder måske specielt – men det smager virkelig godt.
Opskrift på cookie dough dip med kikærter
Herhjemme elsker vi søde sager og spiser det gerne flere gange om ugen. Derfor elsker jeg også at kunne snige lidt ekstra mættende ingredienser ind, så de søde sager kan fungere som et lille mellemmåltid. Denne cookie dough dip er derfor fyldt med mættende ingredienser såsom kikærter, dadler og peanutbutter. Måske det kan kaldes en slags sundere cookiedough eller kikærtedip – men den er bestemt ikke kaloriefattig.
Opskriften minder om min opskrift på Cookie dough kugler med kikærter.
Cookie dough dip
Ingredienser
- 1 dåse kikærter (240 g kogte kikærter)
- 200 g bløde dadler
- 3 spsk. peanutbutter
- 1 stk. økologisk appelsin (skal og saft herfra)
- 1 spsk. lys sirup
- 1 drys kardemomme
- 1 drys vaniljepulver
- 1 drys salt
- 100 g mørk chokolade, grofthakket
Sådan gør du
- Start med at skylle kikærterne grundigt.
- Kom alle ingredienser (pånær chokolade) i en foodprocessor. Blend det godt sammen til en ensartet konsistens. Vend grofthakket mørk chokolade i.
- Smag til med salt og evt. sirup. Velbekomme!
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.