Brombærkompot med honning

af Stinna

Nem brombærkompot med honning. I weekenden var jeg på brombærrov med min gode kammerat, det er nemlig allerede nu at de søde brombær er modne. Lidt af de søde brombær blev tryllet om til denne skønne kompot, som herhjemme blev spist ovenpå skønne vafler. Resten af brombærerne blev frosset ned, så der er til smoothies og kager senere på året.

Min søster skrev så forleden, om jeg havde en nem opskrift på brombærkompot, for hun havde også plukket nogle brombær. Derfor sendte jeg hende denne nemme opskrift og hun vendte tilbage og sagde, at det smagte skønt – så derfor vil jeg også gerne dele opskriften med jer.

Herunder er opskriften på den nemmeste opskrift på brombærkompot. Den kan holde et par dage i køleskab og smager også skønt, hvis der tilsættes lidt kanel og vaniljepulver.

NEM BROMBÆRKOMPOT MED HONNING (1 LILLS GLAS)

  • 200g friske brombær
  • 2 spsk. vand
  • 1 spsk. honning (eller noget andet sødende)
  • (evt. 1/2 tsk. kanel og et drys vaniljepulver)

Fremgangsmåde:

  1. Kom brombær, vand og honning i en gryde.
  2. Lad det koge sammen ved middel varme, til kompotten er tyk. Smag til med honning – jeg kan godt lide, at min kompot er en smule syrlig.
  3. Kompotten opbevares i et glas på køl og kan holde et par dage.
  4. Velbekomme.


 

 

Print Friendly, PDF & Email
2 Kommentarer

2 Kommentarer

Maria Charlotte 9. august 2018 - 11:11

Brombærkompot er fantastisk! Lavede jeg også den anden dag til mine pandekager. Smager himmelsk!

Reply
Stinna 11. august 2018 - 09:51

Det smager nemlig SÅ skønt!

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.