Madpakkemuffins med æble er små, lækre muffins med smag af æble og kanel. De er kun sødet ganske lidt og er derfor perfekte til madpakken eller endda morgenmaden.
Opskrift på madpakkemuffins med æble
Herhjemme elsker vi at komme en lille kage i madpakken – og gerne den lidt sundere slags. Derfor er disse lækre æblemuffins også et stort hit herhjemme! Vi har dem gerne i køleskabet eller i fryseren, så det er lynhurtigt at lave en lækker madpakke. De er sødet med ganske lidt sirup/honning og er krydret med kanel og kardemomme. Det er væsentligt at bruge nogle søde æbler i denne opskrift, da dine muffins ellers ikke vil smage særligt sødt.
Opskriften er en ny udgave af mine sunde æblemuffins, som er bagt med havregryn. Disse æblemuffins er bagt med hvedemel, men minder ellers om opskriften.
Madpakkemuffins med æble
Ingredienser
- 3 stk. æg
- 2 dl hvedemel
- 2 stk. æbler – mellemstørrelse, groftrevet
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- 1 drys salt
- 1-2 spsk. honning eller sirup
- 20 g smør eller kokosolie, smeltet
- 1 dl letmælk
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
- Riv æblerne groft.
- Kom alle ingredienserne i en skål og rør det godt sammen.
- Kom dejen i silikoneforme.
- Bages io 15-20 minutter (hold øje med dem – der er forskel på ovne!)
- Spises når de helt afkølede.
- Kommes i en pose og opbevares enten i køleskab eller fryseren.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.