536
Fladbrød med yoghurt er lækre, bløde og seje fladbrød. De er perfekte til mange ting. Herhjemme spiser vi dem især med fyld i eller som tilbehør til grillmad.
Opskrift på fladbrød med yoghurt
Lækre, seje og smagfulde fladbrød. Disse fladbrød er nemme at lave og er altid et hit på middagsbordet herhjemme. Opskriften rækker til 8 brød og hvis de ikke bliver spist, kan de sagtens fryses ned.
Fladbrød med yoghurt
Antal: 8 stk.
Ingredienser
- 25 g gær
- 4 dl koldt vand
- 1 dl creme fraiche eller yoghurt
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. salt
- 600-650 g hvedemel
Sådan gør du
- Start med at opløse gær i vand.
- Tilføj yoghurt, sukker og salt.
- Tilføj derefter hvedemel.
- Lad dejen ælte i cirka 10 minutter på en røremaskine (eller ælt den godt i hånden).
- Lad dejen hæve et lunt sted med et klæde over i en time.
- Del derefter dejen i 8 stykker og tril til kugler.
- Rul derefter hver kugle ud til et tyndere brød.
- Kom en smule olie på en stegepande (jeg bruger en slip-let pande).
- Steges nogle minutter på begge sider, til de er gyldne. Det er kun nødvendigt med olie til første brød.
- Kom de færdige brød på en tallerken med en dyb tallerken over – så holder de sig fugtige.
Video af fladbrød med yoghurt
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.