Babymuffins

af Stinna

Babyvenlige muffins med banan, havregryn, smør og æg. Virkelig nemme muffins, som især er velegnede til små børn. Herhjemme spises de som eftermiddagssnack – eller som en lille snack, når vi skal på tur.

Babymuffins med blåbær

Disse muffins er et hit herhjemme. Vi bager dem både med blåbær, kardemomme, kanel og nogle gange andre bær. Husk at der er stor forskel på børn, så det er ikke sikkert, at din baby er klar til at spise muffins. Dejen er også god til pandekager.

Babymuffins

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid12 minutter
Ret: Bagværk, Morgenmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 12 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 50 g smeltet smør
  • 3 stk. banan
  • 3 stk. æg
  • 100 g havregryn
  • 50 g hvedemel
  • 1 drys kardemomme
  • 100 g frosne blåbær (kan undlades)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Kom alle ingredienserne i en blender (pånær blåbær). Blend det godt sammen.
  • Rør forsigtigt frosne blåbær i dejen.
  • Fordel dejen i 12 muffinsforme – brug gerne en silikoneform, da de ellers kan være svære at få ud.
  • Bages i 12 minutter. Men hold øje med dem – der er forskel på ovne.
  • Afkøl derefter og opbevar dem i køleskabet.
  • Velbekomme.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.