
Amerikanske pandekager – små, tykke og søde pandekager. De søde amerikanske pandekager er perfekte til morgenmad i weekenden, eller som en lille dessert. De er virkelig nemme at lave og hurtige at bage på panden. Sørg for at de lufte pandekager er gyldne på begge sider.
Amerikanske pandekager
Jeg elsker klassiske traditionelle pandekager, men jeg er også vild med de små buttede amerikanske pandekager. Særligt serveret med en god marmelade og lidt sirup. Pandekagerne er bagt med bagepulver og er derfor mere luftige end almindelige tynde pandekager og passer perfekt til morgenbordet.
Opskrift på tykke pandekager
Det særlige ved de små pandekager er, at de er små, tykke og luftige. Derfor er der også tilsat bagepulver i opskriften, som får pandekagerne til at hæve fint op. Opskriften herunder rækker til cirka 10 pandekager og svarer nok til 2-3 personer, alt efter hvor sultne I er. Prøv også at spise dem med nutella eller friske bær – det smager skønt.
Amerikanske pandekager
Ingredienser
- 3,5 dl hvedemel
- 3 dl mælk (jeg brugte sødmæll)
- 3 stk. æg
- 2 spsk. sukker
- 1 drys salt
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- smør til stegning
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en skål og pisk det godt sammen.
- Kom smør på en pande. Bag pandekagerne til de er gyldne. Jeg bagte kun én pandekage ad gangen.
- Spises med sirup og marmelade. Velbekomme.

Følg også gerne med på min instagramprofil, hvor jeg hver dag deler opskrifter af min hverdagsmad. Skriv også gerne en kommentar herunder, hvis du får afprøvet min opskrift.