Vegetarisk pad see ew

af Stinna

Pad see ew er en thailandsk nudelret med grøntsager. Den er fyldt med smag og er nem at lave. Pad see ew minder lidt om pad thai, da der i denne nudelret også er æg i.

Pad see ew

Elsker du også nudler og asiatisk mad? Så vil jeg anbefale dig at prøve denne ret. Den er simpel, nem og perfekt til hverdagsmad. Lav den i en stor pande eller allerhelst i en wokpande. 

Opskriften herunder rækker til 3-4 personer. Hvis I er meget sultne, så tilsæt 250 g frosne edamamebønner (uden bælg) sammen med broccoli. Så mætter retten ekstra meget.

Vegetarisk pad see ew

Opskriften herunder rækker til 3-4 portioner.
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk, Vegetarisk
Antal: 4 portioner
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 250 g risnudler
  • 5 fed hvidløg, finthakket
  • 2 stk. løg, skæret i kvarte
  • 2 stk. broccoli, skåret i mellemstore stykker
  • olie til stegning
  • 2 stk. æg

Sauce

  • 6 spsk. soyasauce
  • 2 spsk. vand
  • 2 spsk. brun farin
  • 2 spsk. citronsaft
  • frisk eller tørret rød chili

Servering

  • saltede peanuts
  • friske koriander
  • soyasauce

Sådan gør du

Sauce

  • Start med at røre ingredienserne til saucen sammen i en skål. Sæt det til side.

Pad see ew

  • Kog nudler efter anvisning på pakken. Når de er færdige, skal de straks skylles i koldt vand. Sæt dem til side.
  • Kom olie på en pande. Tilsæt finthakkede hvidløg og skårne løg. Lad det stege lidt. Tilsæt broccoli og lad det stege 2-3 minutter.
  • Skub grøntsagerne til siden og tilsæt æg til panden. Lad det stege mens du rører i ægget, så det bliver til scrambled eggs.
  • Tilsæt nu nudler og sauce og vend det hele godt sammen.
  • Serveres med saltede peanuts, koriander og ekstra soyasauce. Velbekomme.

Pad see ew laves med risnudler, broccoli og æg. Egentligt laves retten med kulling, men i denne udgave har jeg lavet den kun med grøntsager. 

Navnet skulle betyde noget ala nudler stegt i soyasauce. Soyasaucen er et vigtigt element i denne ret og du skal derfor slet ikke spare på den. 

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy