Pad see ew er en thailandsk nudelret med grøntsager. Den er fyldt med smag og er nem at lave. Pad see ew minder lidt om pad thai, da der i denne nudelret også er æg i.
![](https://stinna.dk/wp-content/uploads/2021/12/Pad-see-ew.jpg)
Pad see ew
Elsker du også nudler og asiatisk mad? Så vil jeg anbefale dig at prøve denne ret. Den er simpel, nem og perfekt til hverdagsmad. Lav den i en stor pande eller allerhelst i en wokpande.
Opskriften herunder rækker til 3-4 personer. Hvis I er meget sultne, så tilsæt 250 g frosne edamamebønner (uden bælg) sammen med broccoli. Så mætter retten ekstra meget.
Vegetarisk pad see ew
Ingredienser
- 250 g risnudler
- 5 fed hvidløg, finthakket
- 2 stk. løg, skæret i kvarte
- 2 stk. broccoli, skåret i mellemstore stykker
- olie til stegning
- 2 stk. æg
Sauce
- 6 spsk. soyasauce
- 2 spsk. vand
- 2 spsk. brun farin
- 2 spsk. citronsaft
- frisk eller tørret rød chili
Servering
- saltede peanuts
- friske koriander
- soyasauce
Sådan gør du
Sauce
- Start med at røre ingredienserne til saucen sammen i en skål. Sæt det til side.
Pad see ew
- Kog nudler efter anvisning på pakken. Når de er færdige, skal de straks skylles i koldt vand. Sæt dem til side.
- Kom olie på en pande. Tilsæt finthakkede hvidløg og skårne løg. Lad det stege lidt. Tilsæt broccoli og lad det stege 2-3 minutter.
- Skub grøntsagerne til siden og tilsæt æg til panden. Lad det stege mens du rører i ægget, så det bliver til scrambled eggs.
- Tilsæt nu nudler og sauce og vend det hele godt sammen.
- Serveres med saltede peanuts, koriander og ekstra soyasauce. Velbekomme.
Pad see ew laves med risnudler, broccoli og æg. Egentligt laves retten med kulling, men i denne udgave har jeg lavet den kun med grøntsager.
Navnet skulle betyde noget ala nudler stegt i soyasauce. Soyasaucen er et vigtigt element i denne ret og du skal derfor slet ikke spare på den.
![](https://stinna.dk/wp-content/uploads/2021/12/Pad-see-ew-2.jpg)