1,2K
Vegetarisk gyoza med fried rice er en virkelig nem og smagfuld ret. Gyoza er japanske dumplings, som er dampet og stegt. I denne opskrift får gyoza selskab af stegte ris, smagfuld sauce og spidskål.
Opskrift på gyoza med fried rice
I denne opskrift har jeg valgt at anvende færdige vegetariske gyoza. Dette for at retten skulle være nem at lave en hverdag. Jeg er dog ved at lave en hjemmelavet udgave af gyoza, som jeg forhåbentlig deler snart.
I denne opskrift spises de lækre gyoza med stegte ris, som er vendt i en skøn sauce med teriyaki, soyasauce og ingefær. Retten er toppet med sød chilisauce og koriander.
Vegetarisk gyoza med fried rice
Antal: 2 personer
Ingredienser
Fried rice
- 1,5 dl yasminris
- 2 stk. løg
- 1/2 stk. spidskål
- 1 spsk. sesamolie
Sauce
- 1 spsk. teriyakisauce
- 2 spsk. soyasauce
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 2 x 2 cm ingefær, finthakket
- 1 spsk. citronsaft
Stegt gyoza
- 1 pakke vegetariske gyoza
- 1 spsk. sesamolie
Servering
- frisk koriander
- sød chilisauce
- soyasauce
Sådan gør du
Sauce
- Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
Fried rice
- Start med at koge ris efter anvisning på posen.
- Skær løg groft og snit spidskål fint.
- Kom olie på en pande. Steg løg og spidskål kort ved høj varme, til løg er blevet en smule møre.
- Tilsæt saucen og ris. Lad det stege i et par minutter under omrøring. Sæt det til side.
Stegt gyoza
- Kom olie på en pande. Steg gyoza på den ene side til de er sprøde.
Servering
- Server ris med stegte gyoza på. Overhæld med soyasauce, chilisauce og frisk koriander. Velbekomme!
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagram, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.
2 Kommentarer
Hvad for en butik køber du disse i 1 pakke vegetariske gyoza?
Hej, det gør jeg online hos Årstiderne :-)