Vegetar enchiladas

af Stinna

Vegetar enchiladas med krydret fyld og ost. Denne opskrift på enchiladas er en lækker vegetarret fyldt med smag – og er perfekt til de dage, hvor aftensmaden gerne må være ekstra lækker.

Vegetar enchiladas

Min opskrift på enchiladas er propfyldt med smag, krydderier og ost. De er ikke svære at lave og lad jer ikke skræmme af ingredienslisten – de fleste ingredienser er krydderier. Krydderierne giver retten en masse smag, så undlad dem ikke. Opskriften giver 6-8 ruller, alt efter hvor meget fyld du kommer i. Derfor vil jeg mene, at der er til cirka 3 personer – 4 hvis du serverer lidt ris eller andet tilbehør til.

I min opskrift har jeg kun tilføjet fyldet inde i rullerne og en smule sauce oven på. Hvis du ønsker mere sauce, tilføjer du blot en dåse hakkede tomater til saucen.

Vegetar enchiladas

Forb. tid30 min
Tilb. tid15 min
Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Forfatter: Stinna

Ingredienser

Enchilada sauce

  • 1 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie til stegning
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. røget paprika
  • 2 tsk. oregano
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1 tsk. koriander, stødt
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 1 tsk. sukker

Fyld

  • 2 fed hvidløg
  • 3 stk. peberfrugter
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. oregano
  • 150 g majs (frosne eller fra dåse)
  • 1 dåse kidneybønner (skyllet grundigt)
  • 1 tsk. groft salt

Servering

  • 6-8 stk. små tortillas
  • 200 g revet ost (mozzarellaost eller cheddarost)

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen med 200 grader varmluft.

Enchiladasauce

  • Start med at hakke løg og hvidløg fint. Kom olie på en pande og steg løg og hvidløg cirka 30 sekunder.
  • Tilsæt krydderierne. Tilsæt dåsen med hakkede tomater, grøntsagsbouillon og sukker. Lad saucen simre i cirka 15 minutter. Smag til med salt.

Fyld

  • Hak løg og hvidløg fint. Kom olie i en gryde og steg løg og hvidløg.
  • Skær peberfrugt i mindre tern. Tilsæt til gryden.
  • Tilsæt spidskommen, paprika, oregano, majs, kidneybønner og salt.

Saml enchiladas

  • Kom et par spsk. enchiladasauce i et ildfast fad.
  • Smør hver pandekage med sauce og kom derefter fyld og ost i. Rul dem sammen og placer dem i det ildfaste fad.
  • Fordel det sidste enchiladasauce ovenpå rullerne og drys med det sidste ost. Hvis der er fyld til overs, kan dette placeres i kanten ved rullerne.
  • Bages midt i ovnen i cirka 15-18 minutter.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagram, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy