2,K
Tortillapizza med kartofler er en skøn slags pizza, hvor den klassiske pizzabund er byttet ud med en tynd tortillapandekage. I denne opskrift er tortillapizzaen toppet med tynde skiver kartofler, mozzarellaost, rosmarin, mascarpone og flagesalt.
Opskrift på tortillapizza med kartofler
Herunder får I opskriften på min yndlingspizza lavet på tortillapandekage. Det er nemlig en skøn kartoffelpizza med rosmarin, som er ganske nem at lave. Kartoflerne skæres i helt tynde skiver og overhældes derefter med kogende vand. På den måde sikrer du, at kartoflerne er møre efter bagning.
Du kan bruge både mascarpone, fed creme fraiche eller ricotta til denne opskrift.
Tortillapizza med kartoffel
Antal: 4 stk.
Ingredienser
- 4 Stk. Kartofler ( store)
- 4 Stk. Tortillapandekager
- 4 Spsk. Mascarpone ( kan udskiftes med fed creme fraiche eller ricotta)
- 150 g Revet mozzarellaost
- 1 håndfuld Frisk rosmarin
- Olivenolie
- Salt
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
- Skær kartofler i tynde skiver – brug gerne et mandolinjern. Kom kartoffelskiverne i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i 5 minutter og hæld derefter vandet fra.
- Smør tortillapandekagerne med mascarpone og drys derefter med revet ost. Fordel kartoffelskiverne derpå og hæld lidt olie over.
- Bag tortillapizzaerne i ovnen, til osten er smeltet og de er gyldne i kanten.
- Drys med frisk rosmarin og salt. Velbekomme!
Opskrift med tortillapandekager
Har du en rest tortillapandekager, som du ikke lige får brugt? Så prøv at trylle dem om til lækre tortillachips.