Tortellini salat er en skøn og virkelig nem salat med fyldte tortellinis (eller ravioli). I denne vegetariske udgave er tortellini vendt i en flødeost-pesto dressing og vendt sammen med hvidløgsstegte peberfrugter, mozzarellakugler, grofthakkede mandler og avocado.
Opskrift på salat med tortellini
Denne salat er en anderledes slags pastasalat, hvor almindeligt pasta er skiftet ud med kogt fyldt pasta. I denne udgave har jeg brugt pasta fyldt med ricotta og spinat, men du kan også sagtens bruge andre varianter. Opskriften rækker som tilbehør til 4 personer.
500gtortellini eller ravioli (friske)jeg brugte en variant med ricotta og spinat
Stegte peberfrugter:
3stk. røde peberfrugter
1fedhvidløg
2spsk.olivenolie
2tsk.soyasauce
1dryssalt
Dressing:
2spsk.rød pesto
2spsk.neutral flødeost
Servering:
125gfrisk mozzarellagerne små kugle
1håndfuld hakkede mandler
1håndfuldfrisk spinat eller rucola
1stk. avocado i tern
Sådan gør du
Kog pasta efter anvisning på posen. Lad det derefter køle af.
Skær peberfrugt i små stykker.
Kom olie på en pande. Tilsæt peberfrugt.
Tilføj hvidløg, soyasauce og salt. Lad det stege i cirka 5 minutter under omrøring. Peberfrugterne skal stadig have lidt bid. Tag panden af blusset og lad det køle en smule ned.
Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Vend pasta, dressing og stegte peberfrugter sammen. Peberfrugterne må gerne være en smule lune.
Vend frisk spinat i.
Top til sidst salaten med hakkede mandler, mozzarella og avocado