Bagt tomatsuppe

af Stinna

Bagt tomatsuppe med basilikum og grøntsager. Denne bagte suppe er utrolig nem at lave og er fyldt med skønne grøntsager.

Bagt tomatsuppe

Opskrift på bagt tomatsuppe

Denne opskrift på bagt tomatsuppe er fyldt med grøntsager og smager helt fantastisk. Herhjemme er den godkendt af hele familien og serveres med pasta til. Hvis I er meget sultne, vil jeg også anbefale at servere suppen med lidt brød til.

Bagt tomatsuppe

Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 4 portioner
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 1 stk. squash
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 3 stk. små gulerødder
  • 2 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • Salt peber
  • 1 flaske passata 800 ml
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum

Servering

  • Pasta
  • Basilikum
  • Mascarpone eller creme fraiche

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 220 grader (over-og undervarme).
  • Skær grøntsagerne (inkl. hvidløg) i mindre tern og kom det i et ildfast fad.
  • Hæld olivenolie, æblecidereddike, salt og peber over. Vend det rundt.
  • Bages i midten af ovnen i 1 time. Hold øje med det og vend det eventuelt undervejs.
  • Tilføj passata og kom det tilbage i ovnen. Lad det simre i 15 minutter.
  • Tag fadet ud og lad det køle en smule af. Tilføj frisk basilikum og blend det herefter til en ensartet suppe.
  • Smag til med salt og server suppen med pasta, basilikum og lidt mascarpone.
  • Velbekomme.
Bagt tomatsuppe

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.