556
Bagt tomatsuppe med basilikum og grøntsager. Denne bagte suppe er utrolig nem at lave og er fyldt med skønne grøntsager.
Opskrift på bagt tomatsuppe
Denne opskrift på bagt tomatsuppe er fyldt med grøntsager og smager helt fantastisk. Herhjemme er den godkendt af hele familien og serveres med pasta til. Hvis I er meget sultne, vil jeg også anbefale at servere suppen med lidt brød til.
Bagt tomatsuppe
Antal: 4 portioner
Ingredienser
- 1 stk. squash
- 1 stk. rød peberfrugt
- 3 stk. små gulerødder
- 2 stk. løg
- 3 fed hvidløg
- 3 spsk. olivenolie
- 1 spsk æblecidereddike
- Salt peber
- 1 flaske passata 800 ml
- 1 stor håndfuld frisk basilikum
Servering
- Pasta
- Basilikum
- Mascarpone eller creme fraiche
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 220 grader (over-og undervarme).
- Skær grøntsagerne (inkl. hvidløg) i mindre tern og kom det i et ildfast fad.
- Hæld olivenolie, æblecidereddike, salt og peber over. Vend det rundt.
- Bages i midten af ovnen i 1 time. Hold øje med det og vend det eventuelt undervejs.
- Tilføj passata og kom det tilbage i ovnen. Lad det simre i 15 minutter.
- Tag fadet ud og lad det køle en smule af. Tilføj frisk basilikum og blend det herefter til en ensartet suppe.
- Smag til med salt og server suppen med pasta, basilikum og lidt mascarpone.
- Velbekomme.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.