Stegte krydrede bønner

af Stinna

bønner-på-panden

Stegte krydrede bønner. De krydrede bønner smager skønt som tilbehør til salat – eller som fyld i en madpandekage– måske sammen med lidt guacamole.

Stegte krydrede bønner

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid10 minutter
Ret: Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 skål
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 1 stk. løg
  • olivenolie til stegning
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. spidskommen
  • salt
  • peber
  • 6 stk. cherrytomater
  • 1 dåse bønner blackeye, andre kan også bruges
  • 3 dl frosne edamamebønner

Sådan gør du

  • Hak løg og steg det i olie på panden.
  • Tilsæt finthakket hvidløg, krydderierne og bønnerne.
  • Lad det stege, til bønnerne har fået lidt farve og tilsæt så de halve tomater.
  • Smag til med salt og peber.
  • Velbekomme!

bønner-på-panden-2

2 Kommentarer

Jesper S. 28. maj 2017 - 19:28

Super lækker opskrift, som bliver lavet ret tit herhjemme.

Men jeg bliver nødt til at spørge, hvor har du købt den mørke skål henne, eller hvad kaldes den slags skåle? :-)
Vh. Jesper S.

Reply
Stinna 28. maj 2017 - 22:30

Ej hvor skønt – dejligt at du kan bruge opskriften :-)
Det hedder vidst bare keramik og denne er fra KH Würtz – ellers laves der flere forskellige der minder om – fx fra Christian Bitz og andre mærker.

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.