Stegte krydrede bønner

af Stinna

bønner-på-panden

Stegte krydrede bønner. De krydrede bønner smager skønt som tilbehør til salat – eller som fyld i en madpandekage– måske sammen med lidt guacamole.

Stegte krydrede bønner

Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 skål
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 1 stk. løg
  • olivenolie til stegning
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. spidskommen
  • salt
  • peber
  • 6 stk. cherrytomater
  • 1 dåse bønner blackeye, andre kan også bruges
  • 3 dl frosne edamamebønner

Sådan gør du

  • Hak løg og steg det i olie på panden.
  • Tilsæt finthakket hvidløg, krydderierne og bønnerne.
  • Lad det stege, til bønnerne har fået lidt farve og tilsæt så de halve tomater.
  • Smag til med salt og peber.
  • Velbekomme!

bønner-på-panden-2

2 Kommentarer

Jesper S. 28. maj 2017 - 19:28

Super lækker opskrift, som bliver lavet ret tit herhjemme.

Men jeg bliver nødt til at spørge, hvor har du købt den mørke skål henne, eller hvad kaldes den slags skåle? :-)
Vh. Jesper S.

Reply
Stinna 28. maj 2017 - 22:30

Ej hvor skønt – dejligt at du kan bruge opskriften :-)
Det hedder vidst bare keramik og denne er fra KH Würtz – ellers laves der flere forskellige der minder om – fx fra Christian Bitz og andre mærker.

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy