Jeg er på barsel - jeg vender tilbage med svar på spørgsmål

Stegte kartofler med timian

af Stinna

Stegte kartofler med timian er skønt tilbehør til aftensmaden eller sommerens grill. De kogte kartofler er stegt i smør og timian.

Stegte kartofler

Kartofler stegt i smør og timian smager virkelig skønt og så er det nemt at lave. Herhjemme er vi vilde med timian, men du kan sagtens bruge andre krydderurter. Kartoflerne koges og steges derefter på en pande, til de har fået godt med farve. Det er vigtigt at være tålmodig, det er dét der giver den gode smag. Alt efter hvor kartoffelsultne I er, så vil jeg sige at der er til 2-3 personer i denne opskrift.

Stegte kartofler med timian

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid30 minutter
Ret: Aftensmad, Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 personer
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 600-650 g rå kartofler (gerne små kartofler)
  • 25 g smør
  • 2-3 tsk. tørret timian
  • groft salt

Sådan gør du

  • Vask kartoflerne grundigt. Kog dem i letsaltet vand, til de er møre. Hvis de ikke er lige store, så skær de store kartofler i mindre stykker. Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem dryppe godt af.
  • Smelt smør på en pande. Tilføj kartoflerne, timian og salt. Lad dem stege ved middelvarme til de har fået godt med farve – husk at vende i dem undervejs.
  • Smag til med salt. Velbekomme.

Opskrifter med kartofler

Hvis I også er vilde med kartofler, så er disse opskrifter måske også noget for jer: Flødekartofler og Hasselback kartofler.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagram, hvor jeg deler endnu flere billeder af mad og madoplevelser.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy