7,K
Squash-spaghetti med avocadocreme. Kender I det, når man laver en ret og at det smager så godt, at man spiser det igen og igen? Sådan har jeg det med denne ret. Det smager virkelig lækkert og tager næsten ingen tid at lave. Retten består af squash-spaghetti, soyaristede bønner og en snasket avocado-creme – mums!
Jeg er i praktik lige nu og er det de næste mange uger. Jeg er sent hjemme og derfor skal min aftensmad være nem, men samtidigt smage godt. Du kan også bruge en god pesto istedet for avocado-cremen.
Til at lave disse grøntsagsspaghettier, har jeg anvendt en spiralizer. Hvis du ikke har sådan en, så kan du sagtens bruge et juliennejern.
SQUASH-SPAGHETTI OG AVOCADO-CREME MED BØNNER
Ingredienser
- 2 squash
Avocado-creme:
- 2 avocadoer
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk citronsaft
- salt
- peber
- ¼ tsk spidskommen
- 1 knivspids tørret koriander
Stegte bønner:
- 1 dåse kidneybønner
- olie til stegning
- 2 spsk soya-sauce
- Lidt bredbladet persille til topping.
Sådan gør du
- Lav dine squash til spaghetti på en spiralizer.
- Nu skal avocado cremen laves. Blend avocado, hvidløg, citron og krydderier sammen. Smag til med salt og peber.
- Vend squash-spaghetti i avocado-creme.
- Steg kidneybønnerne i olie. Når de har fået lidt farve, tilsættes soya og lad det stege lidt.
- Kom squash-spaghetti i en skål og top med de stegte bønner.
- Drys lidt grofthakket bredbladet persille hen over.
13 Kommentarer
Først: Tak for en vidunderlig blog med mange opskrifter der flittigt finder vej til mig eget køkken, og tak fordi du ikke kalder det squashgetti! :-)
Også denne opskrift skal helt sikker laves, men tænker bare om squashen ikke skal tilberedes på andre måder end bare udskæringen? Mange koger den vist et par minutter :-) kh. Sophie.
Mange mange tak! :-)
Ha ha – squashgetti har jeg ikke hørt før. For mig hedder det skam bare squash-spaghetti ;-)
Jeg tilbereder det ikke. Jeg kan bedst lide det rå, så har det lidt bid. Ellers så koges et par minutter eller en tur på panden i lidt olie.
Thanks :-)
Tak for denne fantastiske opskrift! Lavede den igår og skal have den igen i aften!
Kh The A-Way!
Tak! Dejligt at du kunne lide det :-)
Nøj, sikke en god idé! Det ser virkeligt lækkert ud. Jeg må simpelthen have fat i sådan en spiralizer – det er da sååå smart! Tusind tak for opskriften.
Mange tak! :-)
Det er så lækkert!
Så blev denne lækre kombination prøvet – hvor lækkert med avokado creme på squash spaghetti :)
Skønt at du kunne lide det :-D
Tak for en super lækker og nem opskrift! :)
Velbekomme – dejligt at du kan bruge opskriften :-)
Hvor er spiralizeren fra og er den god?
Det er denne jeg har, jeg købte den dog på min gamle arbejdsplads Råbar. http://www.med24.dk/kokkenredskaber/hakker-mixer-snitter/lurch-spirali-spiralizer-classic-original-gron-cremefarvet/product_info.php/cPath/1477_1519/products_id/19404
Den er rigtig god :-)