Squash-spaghetti i avocadocreme og ristede bønner

af Stinna

pasta-3

Kender I det, når man laver en ret og at det smager så godt, at man spiser det igen og igen? Sådan har jeg det med denne ret. Det smager virkelig lækkert og tager næsten ingen tid at lave. Retten består af squash-spaghetti, soyaristede bønner og en snasket avocado-creme – mums! 

Jeg er i praktik lige nu og er det de næste mange uger. Jeg er sent hjemme og derfor skal min aftensmad være nem, men samtidigt smage godt. Du kan også bruge en god pesto istedet for avocado-cremen.

Til at lave disse grøntsagsspaghettier, har jeg anvendt en spiralizer. Hvis du ikke har sådan en, så kan du sagtens bruge et juliennejern.


 

★ SQUASH-SPAGHETTI OG AVOCADO-CREME MED BØNNER – 2 PERSONER★

2 squash

Avocado-creme:

2 avocadoer

1 fed hvidløg

1 spsk citronsaft

salt

peber

¼ tsk spidskommen

1 knivspids tørret koriander

Stegte bønner:

1 dåse kidneybønner

olie til stegning

2 spsk soya-sauce

Lidt bredbladet persille til topping.

  1. Lav dine squash til spaghetti på en spiralizer.
  2. Nu skal avocado cremen laves. Blend avocado, hvidløg, citron og krydderier sammen. Smag til med salt og peber.
  3. Vend squash-spaghetti i avocado-creme.
  4. Steg kidneybønnerne i olie. Når de har fået lidt farve, tilsættes soya og lad det stege lidt.
  5. Kom squash-spaghetti i en skål og top med de stegte bønner.
  6. Drys lidt grofthakket bredbladet persille hen over.

pasta pasta-2pasta-4

Print Friendly, PDF & Email
14 Kommentarer

14 Kommentarer

Sophie 3. marts 2015 - 09:20

Først: Tak for en vidunderlig blog med mange opskrifter der flittigt finder vej til mig eget køkken, og tak fordi du ikke kalder det squashgetti! :-)
Også denne opskrift skal helt sikker laves, men tænker bare om squashen ikke skal tilberedes på andre måder end bare udskæringen? Mange koger den vist et par minutter :-) kh. Sophie.

Reply
Stinna 3. marts 2015 - 17:00

Mange mange tak! :-)

Ha ha – squashgetti har jeg ikke hørt før. For mig hedder det skam bare squash-spaghetti ;-)
Jeg tilbereder det ikke. Jeg kan bedst lide det rå, så har det lidt bid. Ellers så koges et par minutter eller en tur på panden i lidt olie.

Reply
Stinna 3. marts 2015 - 17:01

Thanks :-)

Reply
The A-Way! 4. marts 2015 - 10:20

Tak for denne fantastiske opskrift! Lavede den igår og skal have den igen i aften!
Kh The A-Way!
https://theawayblog.wordpress.com

Reply
Stinna 4. marts 2015 - 19:47

Tak! Dejligt at du kunne lide det :-)

Reply
Laura Petersen 4. marts 2015 - 14:06

Nøj, sikke en god idé! Det ser virkeligt lækkert ud. Jeg må simpelthen have fat i sådan en spiralizer – det er da sååå smart! Tusind tak for opskriften.

Reply
Stinna 4. marts 2015 - 19:48

Mange tak! :-)
Det er så lækkert!

Reply
Josefine 20. maj 2015 - 13:24

Så blev denne lækre kombination prøvet – hvor lækkert med avokado creme på squash spaghetti :)

Reply
Stinna 22. maj 2015 - 02:51

Skønt at du kunne lide det :-D

Reply
Sine Hjort 29. november 2015 - 10:08

Tak for en super lækker og nem opskrift! :)

Reply
Stinna 29. november 2015 - 10:25

Velbekomme – dejligt at du kan bruge opskriften :-)

Reply
Nanna 7. januar 2016 - 17:17

Hvor er spiralizeren fra og er den god?

Reply
Stinna 8. januar 2016 - 12:46 Reply
Ugens vegetariske madplan - Stinna 21. maj 2017 - 22:19

[…] ONSDAG Grøntsags-spaghetti med avocadocreme Få opskriften ved at klikke lige her. […]

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.