3,K
Raviolisuppe er en vegetarisk grøntsagssuppe, som serveres med lækre ravioli og creme fraiche. Suppen er ganske nem at lave og passer derfor perfekt til en hverdagsaften.
Opskrift på vegetarisk raviolisuppe
Raviolisuppe minder om en tomatsuppe og er lavet med skønne grøntsager og fløde. Suppen blendes og serveres med kogte ravioli (eller tortellini) – og gerne med lidt brød til.
Ravioli suppe
Antal: 4 portioner
Ingredienser
- olie til stegning
- 1 stk. løg, hakket
- 2 fed hvidløg, hakket
- 250 g cherrytomater, skåret i halve
- 1 stk. rød peberfrugt, skåret i tern
- 200 g blomkål, i små stykker
- 1 tsk. timian, tørret
- 1 tsk. oregano, tørret
- 1 tsk. soyasauce
- 1 tsk. brun farin
- 1 tsk. eddike
- 4 dl passata (eller hakkede tomater)
- 1 dl vand
- 1 dl fløde
- salt og peber
Servering
- 2 pakker ravioli (fx med spinat og ost)
- creme fraiche
- friske krydderurter
Sådan gør du
Grøntsagssuppe
- Start med at klargøre alle grøntsagerne.
- Kom olie i en gryde. Steg grøntsagerne et par minutter under omrøring.
- Tilsæt krydderier, brun farin og soyasauce. Lad grøntsagerne simre et par minutter under omrøring.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og lad suppen simre, til grøntsagerne er møre.
- Blend suppen og hæld den tilbage i gryden. Smag til med salt og peber.
Servering
- Kog ravioli efter anvisning på pakken.
- Server suppen med ravioli, creme fraiche og friske krydderurter.
- Velbekomme!
2 Kommentarer
Virkelig lækker og også børnevenlig.
Dejligt at høre. Mange tak :-)