Pizza med grøntsagsbund

af Stinna

Pizza på grøntsagsbund er et glimrende alternativ til pizza. Den klassiske pizzabund er skiftet ud med grøntsager – og smager virkelig skønt. 

Opskrift på pizza på grøntsagsbund

I denne opskrift er den klassiske pizzadej skiftet ud med en dej af grøntsager, ost, æg og ganske lidt mel. Det giver en anderledes slags pizza, som mætter godt og er særdeles god, hvis du ønsker lidt flere grøntsager. Men forvent ikke en knasende sprød pizza, for det er denne pizzabund ikke. Top din grøntsagspizza med hjemmelavet pizzasauce og ost.

Pizza på grøntsagsbund

Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 pizza
Forfatter: Stinna
5 fra 2 stemmer

Ingredienser

  • 100 g løg
  • 150 g kartoffel (med skræl)
  • 200 g blomkål
  • 50 g revet mozzarellaost
  • 2 stk. æg
  • 3 spsk. hvedemel
  • 1 drys salt

Topping

  • Mozzarellaost
  • Pizzasauce

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
  • Hak løg, kartoffel og blomkål i en foodprocessor eller minihakker. Alternativt kan det hakket helt fint eller måske rives fint.
  • Tilsæt mozzarellaost, æg, hvedemel og salt. Hak igen med foodprocessoren, så det bliver 'blendet' sammen.
  • Fordel dejen på en bageplade, så dejen er cirka 1/2 cm tyk.
  • Bag bunden i 15 minutter midt i ovnen. Bunden skal være gylden og fast.
  • Fordel derefter pizzasauce og ost på bunden. Kom den tilbage i ovnen et par minutter, til osten er smeltet.
  • Velbekomme.
Pizza med grøntsagsbund

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.