Peberfrugtsauce

af Stinna

Cremet peberfrugtsauce med stegte peberfrugter, løg og fløde. Denne peberfrugtsauce er perfekt til pasta, da den er virkelig cremet og fyldt med smag.

Pasta med peberfrugtsauce

Denne cremede sauce er lavet af stegte peberfrugter, soltørrede tomater, løg, hvidløg og fløde. Det hele er til sidst blendet sammen, så saucen er helt cremet. Denne grøntsagssauce blev spist sammen med almindelig pasta og drysset med chili og persille. Du kan også prøve at toppe retten med parmesanost eller revet mozzarella.

Peberfrugtsauce

Forb. tid20 min
Tilb. tid20 min
Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 4 portioner
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 2 stk. røde peberfrugter
  • 1 stk. gul peberfrugt
  • 1 dtk. rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1,5 dl piskefløde
  • 1 tsk. paprika
  • lidt tørret chili
  • 0,5 dl soltørrede tomater i olie
  • salt og peber

Til servering

  • pasta til 4 personer
  • bredbladet persille

Sådan gør du

Peberfrugtsauce

  • Skær peberfrugt, løg og hvidløg i mindre stykker. Det behøver ikke hakkes fint, da saucen skal blendes.
  • Kom lidt olie på en pande. Steg grøntsagerne til de er lidt mørke – det giver en god smag.
  • Kom de brunede grøntsager i en blender. Tilsæt piskefløde og soltørrede tomater. Blend saucen, til den er helt cremet. Kom saucen tilbage på panden.
  • Tilsæt paprika, chili, salt og peber. Smag saucen til med chili og salt.
  • Vend kogt pasta rundt i peberfrugtsaucen og server med det samme. Drys med persille eller parmesanost. Velbekomme.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy