5,8K
Cremet peberfrugtsauce med stegte peberfrugter, løg og fløde. Denne peberfrugtsauce er perfekt til pasta, da den er virkelig cremet og fyldt med smag.
Pasta med peberfrugtsauce
Denne cremede sauce er lavet af stegte peberfrugter, soltørrede tomater, løg, hvidløg og fløde. Det hele er til sidst blendet sammen, så saucen er helt cremet. Denne grøntsagssauce blev spist sammen med almindelig pasta og drysset med chili og persille. Du kan også prøve at toppe retten med parmesanost eller revet mozzarella.
Peberfrugtsauce
Antal: 4 portioner
Ingredienser
- 2 stk. røde peberfrugter
- 1 stk. gul peberfrugt
- 1 dtk. rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1,5 dl piskefløde
- 1 tsk. paprika
- lidt tørret chili
- 0,5 dl soltørrede tomater i olie
- salt og peber
Til servering
- pasta til 4 personer
- bredbladet persille
Sådan gør du
Peberfrugtsauce
- Skær peberfrugt, løg og hvidløg i mindre stykker. Det behøver ikke hakkes fint, da saucen skal blendes.
- Kom lidt olie på en pande. Steg grøntsagerne til de er lidt mørke – det giver en god smag.
- Kom de brunede grøntsager i en blender. Tilsæt piskefløde og soltørrede tomater. Blend saucen, til den er helt cremet. Kom saucen tilbage på panden.
- Tilsæt paprika, chili, salt og peber. Smag saucen til med chili og salt.
- Vend kogt pasta rundt i peberfrugtsaucen og server med det samme. Drys med persille eller parmesanost. Velbekomme.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.
2 Kommentarer
Vi spiser det her én gang om ugen, fast. Det smager så dejligt!
Hvor dejligt, tak!