Pasta pikante er en skøn vegetarisk pastaret med tomater, peberfrugt, appelsinsaft og fløde. Den er ganske nem at lave og serveres med stegt halloumi på.
Opskrift på pasta pikante
Herunder finder du opskriften til cirka 3-4 portioner. Du kan med fordel krydre saucen med chili eller cayennepeber. Herhjemme blev det undladt, så husets yngste også kunne spise med.
Kom olie på en stegepande. Steg løg, peberfrugt, laurbærblade og hvidløg i cirka 6 minutter under omrøring.
Tilsæt derefter tomater, appelsinsaft, paprika, fløde, salt og peber. Skru ned for varmen og lad det småsimre i cirka 10 minutter under omrøring.
Pasta
Kog pasta efter anvisning på pakken, mens saucen simrer.
Halloumi
Skær halloumi i tern og steg det på en pande i lidt olie, til det er godt gyldent.
Servering
Når pasta er færdigkogt, hældes vandet fra og pasta tilsættes til saucen. Vend det godt rundt. Lad det gerne 'trække' i cirka 5-10 minutter. Smag til med salt.
Serveres med stegt halloumi. Velbekomme!
Følger du med på Instagram? Ellers er du meget velkommen.