Kikærtepandekager er madpandekager bagt med kikærtemel.
Opskrift på kikærtepandekager
Oftest laver jeg pandekagerne af majsmel, men faktisk er jeg også ret vild med at lave dem af kikærtemel. Det kan købes i helsekostbutikker eller i nogle grønthandlere (hvor det også ofte er billigere). På billedet herover har jeg skåret dem til små hapsere og fyldt dem med flødeost, avocado og spinat. De kan dog sagtens spises som almindelige madpandekager med fx bønnefyld i.
Nu til opskriften på kikærtepandekager – madpandekager med kikærtemel.
Kikærtepandekager
Ingredienser
- 100 g kikærtemel
- 2 stk. æg
- 2 spsk. olivenolie
- salt
- 2 spsk. hørfrø
- 2,5 dl mælk (rismælk, almindelig mælk)
- olie til stegning
Sådan gør du
- Pisk alle ingredienserne godt sammen.
- Kom olie på en pande.
- .Steges i olie ved middelvarme på en pande.
- Fyldes med dit yndlingsfyld. Velbekomme.
Selvom det er en simpel opskrift, så er det en opskrift som jeg ofte vender tilbage til. De er nemlig nemme og så synes jeg det er skønt, at få nogle andre typer pandekager som smager anderledes, end det man ofte spiser. Men hvis du er mere til majspandekager, så har jeg denne opskrift: Majspandekager.
Hvis du også er vild med pandekager, så er der flere her:
Spinatpandekager – grønne pandekager
Vegetariske madpandekager med bønnefyld
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag.
2 Kommentarer
Så fin en side du har med masser af gode opskrifter. TAK Kikærtepandekagerne smager vildt godt. Jeg har prøvet dem to gange. Har dog problemet, at jeg er nødt til at bage dem tykke for de hænger sammen og dog “knækker” de alligevel. Har du et forslag?
Mange tak, dejligt du kan lide opskrifterne. Øv det er da ærgerligt med pandekagerne.
Jeg tænker det måske kan være temperaturen på panden du skal prøve at justere. Ellers har jeg desværre intet bud :-)