1,5K
Jordskokkefrikadeller er lækre, vegetariske frikadeller med jordskokker og kartofler. Frikadellerne er virkelig nemme at lave og smager helt fantastisk.
Opskrift med jordskokker
Kan du lide jordskokker? Jeg er vild med jordskokker, men min kæreste deler ikke begejstringen med mig. Men ikke desto mindre elskede han disse vegetarfrikadeller med jordskokker. De er sprøde uden på og lækre, bløde inden i. De blev serveret med estragondressing.
Jordskokkefrikadeller
Antal: 20 stk.
Ingredienser
- 200 g jordskokker, skrællede
- 100 g kartoffel, skrællede
- 1 stk. løg
- 1 fed hvidløg
- 2 stk. æg
- 1 tsk. timian, tørret
- 50 g rasp
- salt og peber
- olie til stegning
Sådan gør du
- Start med at rive jordskokker, kartofler og løg groft på et rivejern. Kom det i en skål. Tilsæt fintrevet hvidløg.
- Tilføj de øvrige ingredienser og vend det godt sammen.
- Kom olie på en stegepande (gerne en slip-let).
- Form små frikadeller med hænderne – tryk dem gerne lidt sammen. De skal ikke være høje, men en smule flade.
- Steg dem på begge sider ved middelvarme, til de er gyldne og sprøde.
- Spises med det samme. Velbekomme!
Følg også gerne med på instagram, hvor jeg deler flere madbilleder.