Halloumifritter med salat er en virkelig skøn og nem vegetarret. Halloumi er en fast ost, som også kaldes for grillost. Den har en skøn konsistens.
Halloumifritter
Halloumifritter er en slags vegetarfrikadeller, som er lavet af halloumiost, løg, sød kartoffel og æg. Herhjemme serverer jeg fritterne sammen med en frisk broccolisalat med mynte. Opskriften rækker til 4 personer – alt efter hvor sulte I selvfølgelig er.
Riv halloumiost og sød kartoffel groft. Hak rødløget fint.
Bland det i en skål sammen med æg, peber og salt. Pas på med ikke at salte for meget, da halloumiost er salt i sig selv. Hvis din dej er for flydende, så tilsæt gerne 1-2 spsk. hvedemel.
Kom lidt olie på en pande.
Med våde hænder formes dejen let og kommes på pande. Lad dem stege ved middelhøj varme, til de er gyldne på begge sider.
Broccoli-mynte salat
Kog bulgur i letsaltet vand i cirka 20 minutter.
Hak broccoli fint.
Skær forårsløg i tynde skiver. Kom det i en skål, sammen med broccoli.
Kom det afkølede bulgur og mynte i salaten. Vend det rundt.
Hej.
Jeg har lavet dem med almindelige kartofler, da vi i min familie ikke er så vilde med søde kartofler. Det fungerer rigtig fint og smager super godt. Jeg steger dem i min æbleskivepande og de bliver fine runde
Tak for en god opskrift.
Hilsen Ruth
Hej.
Jeg har lavet dem med almindelige kartofler, da vi i min familie ikke er så vilde med de søde kartofler. Det fungerer fint og de smager super godt. Jeg steger dem i min æbleskivepande og de blive fine runde og sprøde hele vejen rundt.
Tak for en rigtig god opskrift.
Hilsen Ruth
5 Kommentarer
Hej, skal den søde kartoffel bare i rå? Eller skal den koges først? :-)
Den skal bare være rå :-)
Hej.
Jeg har lavet dem med almindelige kartofler, da vi i min familie ikke er så vilde med søde kartofler. Det fungerer rigtig fint og smager super godt. Jeg steger dem i min æbleskivepande og de bliver fine runde
Tak for en god opskrift.
Hilsen Ruth
Hej.
Jeg har lavet dem med almindelige kartofler, da vi i min familie ikke er så vilde med de søde kartofler. Det fungerer fint og de smager super godt. Jeg steger dem i min æbleskivepande og de blive fine runde og sprøde hele vejen rundt.
Tak for en rigtig god opskrift.
Hilsen Ruth
Hvor dejligt, det lyder skønt :-)