Kom smør eller olie en gryde. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege – det må ikke brunes.
Tilsæt gulerødder, kartofler, spidskommen, karry, paprika og cayennepeber. Steg i cirka et halvt minut. Tilsæt vand (start med 8 dl) og grøntsagsbouillon.
Lad suppen simre til gulerødder og kartofler er møre. Tilsæt kokosmælk og blend suppen, til den har en cremet konsistens. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker en tyndere suppe. Hæld suppen tilbage i gryden og smag til med salt, peber og eddike.
Topping
Skyl kikærterne grundigt. Kom smør på en pande og tilsæt kikærterne. Tilsæt krydderierne og lad kikærterne stege, til de er gyldne. Tag dem af panden og vend sammen med smuldret fetaost.
Servering
Server suppen med toppingen, bredbladet persille og godt brød. Velbekomme.
Du er også velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.