Grønkålspasta er en cremet pastaret med græskar, grønkål og fløde. Pastaretten er virkelig cremet og passer perfekt til en kold aften.
Opskrift på grønkålspasta
Pasta med grønkål lyder måske for nogen lidt specielt. Men det smager virkelig skønt og er en perfekt ret her til efteråret. Jeg har tilsat timian, men andre krydderurter kan også være gode heri. Prøv også at drysse pastaretten med ost lige inden servering.
Start med at vaske græskar og skær skrællen af med en skarp kniv. Skær græskar i mindre stykker. Kom lidt olie på en pande og steg græskar. Tilsæt paprika, røget paprika og cayennepeber. Tilsæt 2 dl vand og lad det koge, til græskar er mørt og vandet er kogt ind.
Sauce
Kom en smule olie på en pande. Skyl grønkål godt og hak det fint. Tilsæt det til panden og lad det stege kort.
Tilsæt det møre græskar, fløde, timian, soyasauce, balsamico, salt og peber. Lad saucen simre, mens du koger pasta. Smag til med salt og peber.
Kog pasta efter ansvigning på pakken.
Hæld vandet fra pasta (gem 1 dl kogevand).
Kom pasta og kogevand i saucen. Vend det hele godt rundt.
2 Kommentarer
Jeg er normalt rigtig glad for dine opskrifter, men den her har lige indtaget første pladsen. Så lækker!
Ej tusind tak, hvor er det dejligt :-)