Tre slags dip til friske forårsruller

af Stinna

Tre slags dip til friske forårsrullerVelkommen til 2015. Jeg håber at I havde en fantastisk aften igår. Jeg havde virkelig en skøn aften med dejlige mennesker og lækker mad. Jeg glæder mig til at se, hvad 2015 bringer. 2014 var et spændende år og jeg har fået udviklet bloggen i en retning, som jeg virkelig godt kan lide. I 2015 vil jeg selvfølgelig fortsat komme med sunde opskrifter til jer og jeg håber, at I fortsat vil læse med.

Tre slags dip til friske forårsruller

Hvis jeg lige skal vende tilbage til i går, så vil jeg gerne dele forretten med jer. Til forret vil fik friske vietnamesiske forårsruller. Det er virkelig en ret jeg elsker og så er det en nem ret. I dette indlæg vil jeg komme med tilbehøret til de friske forårsruller – nemlig tre skønne slags dip. Hvis du ikke har prøvet at lave friske forårsruller før, så se gerne mine indlæg her. Som fyld i forårsrullerne kom vi frisk grønt, avocado og de andre fik også stegt soya-kylling i.

Jeg lavede en peanutbutter-dip, en avocado-dip og en chili-dip:

Tre slags dip til friske forårsruller

Forb. tid20 min
Tilb. tid15 min
Ret: Dip og dressinger, Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Antal: 3 skåle
Forfatter: Stinna

Ingredienser

Peanutbutter dip

  • 3 spsk. crunchy peanutbutter
  • 2 spsk. soja
  • 2 spsk. sesamolie
  • lidt citronsaft
  • 1 dl vand

Chili dip

  • 4 spsk. soja
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 lille håndfuld friske koriander
  • lidt limesaft
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½  chili - min var meget lille og MEGET stærk.

Avocado dip

  • 1 stk. avocado
  • saft af ½ lime
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 fed hvidløg
  • salt
  • lidt citronsaft

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienser. Smages til med salt og citronsaft/limesaft.

Friske-forårsruller-2 Friske-forårsruller-6 Friske-forårsruller-5

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

9 Kommentarer

9 Kommentarer

Josefine 3. januar 2015 - 12:26

Hvor lyder det bare som en lækker forret. De her dips ser skønne ud! Rigtig godt nytår!

Reply
Stinna 3. januar 2015 - 17:16

Mange tak – det var virkelig også en skøn forret! Håber du kom godt ind i det nye år :-)

Reply
Camilla 10. januar 2015 - 12:20

Fedt du blev inspireret af mine 3 dips til forårsrullerne, Stinna. Og god idé med en avokado-dip til. Det må jeg også prøve!:)

Reply
Stinna 10. januar 2015 - 12:45

Håber at jeg har linket ok til dig:-) Det var SÅ lækkert, tak for god inspiration :-)

Reply
Marie 8. maj 2015 - 11:16

Hej Stinna. Hvor er dine fine små skåle fra? :-)

Reply
Stinna 10. maj 2015 - 08:22

Hej Marie,
jeg mener at de er fra ECO. Jeg er i Vietnam, men kan tjekke når jeg er hjemme igen :-)

Reply
Helle 27. februar 2016 - 14:29

Kan man bruge en anden olie i stedet for sesamolie til din peanutbutter dip? :)

Reply
Stinna 27. februar 2016 - 19:18

Sagtens – bare den ikke er for kraftig i smagen. Jeg ville nok bruge kokosolie uden smag.

Reply
Friske forårsruller - med stegt peberfrugt og peanutbutter dip 13. juni 2016 - 16:47

[…] Nå, men opskriften på de lækre friske forårsruller kommer herunder. Til disse forårsruller har jeg serveret peanutbutterdip og en sur-sød dip (som desværre ikke var hjemmelavet). Hvis du vil prøve andre slags dip, så har jeg samlet tre i et indlæg lige her. […]

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy