Cremet orzo med tomat, timian, ost og skønne krydderier. Denne vegetariske opskrift med orzo smager helt fantastisk og kan laves på ingen tid.
Opskrift på cremet orzo
Kender du ikke orzo? Orzo er en risformet pasta, som kan bruges i mange forskellige retter. I denne opskrift har jeg brugt den som pasta i en slags onepot gryderet. Gryderetten består af rødløg, hvidløg, peberfrugt, timian, orzo, passata og fløde. Retten er utrolig cremet og er helt perfekt til jer, som elsker at spise en skål cremet og smagfuld pasta. Drys retten med persille og Vesterhavsost – så er den helt perfekt!
Super lækkert. Jeg brugte en dåse hakkede tomater (i stedet for passata) og lidt ekstra orzo, og så puttede jeg små tern af gulerødder og squash i også. Champignoner kunne helt sikkert også være lækkert.
6 Kommentarer
Den her opskrift er vildt lækker!
Tusind tak :-)
Hvor er tomaten?
Det er i passata’en :-) Du kan dog sagtens tilføjet lidt frisk tomat.
Super lækkert. Jeg brugte en dåse hakkede tomater (i stedet for passata) og lidt ekstra orzo, og så puttede jeg små tern af gulerødder og squash i også. Champignoner kunne helt sikkert også være lækkert.
Tak for tilbagemelding :-) Det lyder godt!