610
Cajun kikærter er lækre, krydrede kikærter i en skøn sauce. Kikærterne er perfekte som fyld i madpandekager, sammen med creme fraiche og avocado.
Opskrift på cajun kikærter
Cajun kikærter er kikærter, hvor jeg har krydret dem med en skøn slags krydderimix – bestående af hvidløg, sennep, paprika, spidskommen, chili, basilikum og timian. Det giver en skøn og krydret smag.
Cajun kikærter
Opskriften herunder rækker til 2-4 portioner, alt efter hvad der ellers serveres til.
Antal: 2 portioner
Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 1/2 stk. løg, finthakket
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 200 g cherrytomat, skåret i halve
- 1 stk. peberfrugt, skåret i tern
- 1 dåse kikærter (240 g kogte, skyllede kikærter)
- 2 tsk. cajun krydderi
- 2 spsk. tomatpuré
- 2 dl vand
- 1 tsk. brun farin
- 1 spsk. soyasauce
- salt
Sådan gør du
- Kom olie i en gryde.
- Tilføj løg og hvidløg. Lad det stege et par minutter under omrøring.
- Tilføj peberfrugt, tomater, kikærter og cajunkrydderi. Lad det stege et par minutter mere.
- Tilføj tomatpuré, vand, brun farin og soyasauce. Lad det simre i 5-10 minutter. Smag til med salt.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder og madoplevelser.