Bønnegryde med kokosris er en skøn vegetarret med grøntsager og lækre krydderier. Bønnegryden er med kikærter og serveres med ris kogt i kokosmælk.
Vegetarisk bønnegryde
Denne krydrede gryderet smager skønt krydret og mætter godt. Hvis du ikke kan lide kokos, kan du blot servere almindelige ris til. Men de cremede kokos-ris smager skønt til den krydrede gryderet.
Kom olie i en stor dyb pande. Steg løg og hvidløg et par minutter, det må ikke blive brunt.
Skær squash og tomater i tern og tilsæt det til panden.
Tilsæt tomatpure, alle krydderierne og lad det stege lidt.
Tilsæt nu majs, skyllede kikærter, dåsen med hakkede tomater, vand og kokosmælk. Lad det stege i cirka 10 minutter. Smag til med salt.
Kokosris
Kom vand, kokosmælk og salt i en gryde. Lad det koge og tilsæt ris. Sænk til lav varme og lad det simre under låg i cirka 10-15 minutter. Tag gryden af varmen og lad risene trække i 10 minutter.
Server bønnegryden med kokosris. Drys med friske koriander.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.