Bagt tortillas

af Stinna

Bagt tortillas med bønnefyld er en nem hverdagsret fyldt med smag. De bagte tortillas er nemme at lave og er samtidig utrolig lækre. Server dem med avocado, creme fraiche og måske guacamole til.

Bagt tortillas

Bagt tortillas

Bagt tortillas minder en smule om vegetar quesadillas, men disse bliver helt sprøde i ovnen og kan nemt spises med fingrene. Sørg for at købe tortillas der ikke er alt for store – og ellers kan du nemt lave dine egne.

Bagt tortillas

Forb. tid20 min
Tilb. tid15 min
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk, Vegetarisk
Antal: 6 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 6 stk. tortillas

Bønnefyld

  • 1 stk. løg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 stk. squash
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. koriander
  • 1/2 tsk. kanel
  • salt og peber
  • 3 spsk. tomatpuré
  • 1 dl vand med 1/2-1 stk. grøntsagsbouillon
  • 100 g revet mozzarella
  • olivenolie til pensling

Tilbehør

  • 2 stk. avocado
  • creme fraiche
  • koriander

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.

Bønnefyld

  • Hak løg fint og steg det i 1 spsk. olivenolie på en pande.
  • Skær squash i tern og tilsæt på panden.
  • Tilsæt krydderierne, skyllede kidneybønner, tomatpuré og grøntsagsbouillon. Lad det simre i cirka 10 minutter.

Bagning

  • Placer tortillas på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Fordel fyldet i midten og drys med revet ost. Fold tortillapandekagerne over fyldet og pensl med olie.
  • Bages én plade ad gangen i cirka 10-15 minutter, til de er gyldne.
  • Serveres med avocado, creme fraiche og koriander. Velbekomme.

Mexicansk vegetarmad

Mexicansk mad er ofte fyldt med smag og skønne krydderier. Derfor er mexicansk mad virkelig godt som vegetarmad, da det smager af en masse og indeholder lækre ingredienser. Prøv fx Tacos med halloumi og Tacobowl med avocado-mayo creme.

Bagt tortillas

Du er også velkommen til at kigge forbi på min Instagramprofil, hvor jeg deler endu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy