2,4K
Bagt peberfrugtsuppe med tomater og fløde. Denne skønne suppe er virkelig nem at lave – og samtidig smager den helt fantastisk.
Suppe med bagte peberfrugter og bagte tomater
Denne skønne suppe er lavet med bagte peberfrugter og bagte tomater. Når peberfrugter og tomater bages i ovnen, får de en dyb og utrolig skøn smag. Sammen med fløde, lidt balsamico og salt smager denne suppe utrolig skønt, samtidig med at den er ganske nem og sagtens kan laves på en hverdag.
Server suppen med suppehorn og flutes.
Bagt peberfrugtsuppe
Opskriften herunder rækker til 3-4 portioner – alt efter, hvad der serveres til.
Antal: 4 portioner
Ingredienser
Bagte grøntsager
- 2 stk. røde peberfrugter
- 300 g cherrytomater
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. balsamiso, mørk
- 1 spsk. sukker
- 1 fed hvidløg (kan undlades)
Resten
- 700 ml passata (eller cirka 2 dåser hakkede tomater)
- 1-2 dl piskefløde
- salt til smag
Servering
- suppehorn
- flutes
- creme fraiche
Sådan gør du
Bagte grøntsager
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Skær peberfrugt i mindre stykker og kom dem i et ildfast fad.
- Halvver tomater og kom dem i fadet.
- Tilsæt olie, balsamico, sukker og hvidløg. Vend det godt sammen.
- Bages i ovnen til peberfrugter og tomaterne har fået lidt farve – men de må ikke blive sorte.
Suppe
- Kom de bagte grøntsager i en blender. Tilsæt passata, fløde og salt. Blend til en ensartet konsistens.
- Hæld suppen i en gryde og varm den op. Smag til med salt.
- Server suppen med suppehorn, creme fraiche og flutes. Velbekomme.