Edamamebønne-salat med pesto og hvedekerner

Edamame-pesto-salat-2

// indlægget er sponsoreret af Nicolas Vahé

Salat lavet af hvedekerner, edamamebønner, grøn pesto og bredbladet persille. For et par uger siden blev jeg spurgt, om jeg ikke kunne tænke mig at lave lidt vegetaropskrifter med produkter fra Nicolas Vahé. Jeg kender allerede lidt produkterne, men jeg har aldrig før smagt dem. Derfor blev jeg ret nysgerrig og takkede ja. Til denne opskrift har jeg derfor valgt at bruge den grønne pesto og den smager simpelthen så skønt. Jeg er vild med den intense grønne farve og især de store stykker pinjekerner i pestoen. Jeg valgte at bruge den skønne pesto i en let salat, som var perfekt til min madpakke – eller til aftensmaden. Udover at smage skønt, er jeg vild med designet på de fine produkter. Jeg nænner næsten ikke at bruge dem!

Nu vil jeg bage lidt boller og gøre min lejlighed klar. I morgen får jeg nemlig tre søde piger på besøg, som jeg boede med i Vietnam. Vi skal sove hos mig i weekenden og jeg skal vise dem skønne Aarhus. Hav en fantastisk weekend!


 

 EDAMAME-SALAT MED PESTO OG HVEDEKERNER 

4 spsk grøn pesto ( jeg brugte den grønne pesto fra Nicolas Vahé med basilikum og parmesan)

300g edamamebønner

1 lille rødløg

1 stor håndfuld frisk persille

100g ukogte hvedekerner

lidt salt

citronsaft

Fremgangsmåde:

  1. Kog hvedekernerne efter anvisning på pakken.
  2. Lad dem herefter køle helt af.
  3. Kom edamamebønner i en skål – hæld kogende vand over og lad dem stå i 2 minutter. Hæld vandet fra og hæld koldt vand over.
  4. Hak rødløg og bredbladet persille fint.
  5. Kom hvedekerner, edamamebønner, finthakket rødløg, hakket bredbladet persille og pesto i en skål.
  6. Rør det hele godt rundt.
  7. Smag til med salt og citronsaft.
  8. Server med det samme. Resten kan sagtens gemmes til madpakken dagen efter.
  9. Velbekomme!

Edamame-pesto-salat-3 Edamame-pesto-salat-4 Edamame-pesto-salat

Regi: tallerken fra house doctor.

 

Print Friendly

5 kommentar

  1. Johanne De Rycke

    Den ser super lækker ud og skal prøves på torsdag, hvor det er min maddag på arbejdet! Kunne du måske fortælle hvor mange personer retten er beregnet til?
    Venlig hilsen Johanne De Rycke

  2. Pingback: Spinatvafler med tomat-salat - Stinna

  3. Pingback: Edamamebønner stegt i ingefær og soya

  4. Pingback: Salat | Opskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*